Θα πέσουν σαγόνια στο φινάλε της 10ης σεζόν του The Walking Dead

Εν αναμονή καινούργιας ημερομηνίας προβολής
13 Ιουνίου 2020 11:19
Θα πέσουν σαγόνια στο φινάλε της 10ης σεζόν του The Walking Dead

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου του κόσμου, όπως και όλα τα υπόλοιπα, έτσι και το The Walking Dead αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματά του. Όλα αυτά την ώρα που γύρισε το φινάλε της 10ης σεζόν, το οποίο ακόμη δεν έχει ημερομηνία προβολής από τότε που το AMC αποφάσισε να καθυστερήσει την προβολή του για αργότερα μέσα στο έτος. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Fandom, o εκτελεστικός παραγωγός και κύριος σκηνοθέτης του σόου, Greg Nicotero, έκανε ένα δυνατό tease, λέγοντας πως τα τελευταία λεπτά του επεισοδίου "Certain Doom" θα ρίξουν σαγόνια.

"Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου επεισόδια της σεζόν. Στρώνει το χαλί τόσο καλά για την 11η σεζόν και είναι λιγάκι αγωνιώδες να μην μπορώ να μιλήσω για αυτό. Τα τελευταία δύο λεπτά του φινάλε απλά... θα ρίξει σαγόνια." είπε ο Nicotero. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως στα σκαριά βρίσκεται η επίσημη τηλεταινία του The Walking Dead με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes του Andrew Lincoln, ενώ κάποια στιγμή θα κάνει πρεμιέρα και η νέα spinoff σειρά, The Walking Dead: World Beyond. Ακόμη, δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της 10ης σεζόν του The Walking Dead.