Στη 2η σεζόν του ‘The Politician’ ο Ben Platt μπαίνει σε νέα, πιο κρίσιμη κούρσα εκλογών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τώρα πια βάζει υποψηφιότητα για Γερουσιαστής!
19 Μαΐου 2020 07:52
Στη 2η σεζόν του ‘The Politician’ ο Ben Platt μπαίνει σε νέα, πιο κρίσιμη κούρσα εκλογών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο φωτογραφικό για τον 2ο κύκλο της πολιτικής-μιούζικαλ κωμικής ανθολογίας The Politician του δημιουργού του American Horror Story, Ryan Murphy, καθώς επίσης των Brad Falchuk και Ian Brennan, με σταρ τον Ben Platt.

Την προηγούμενη χρονιά είδαμε τον  ‘Payton Hobart’ (Platt), έναν εύπορο μαθητή λυκείου από το Santa Barbara, και ιδιαίτερα δημοφιλές άτομο ήδη από όταν ήταν 7 ετών, να έχει θέσει ως στόχο να εκλεγεί κάποτε Πλανητάρχης. Έτσι, για να μπει στην πολιτική αρένα επιχείρησε ως πρώτη εμπειρία μύησής του να δοκιμάσει να εκλεγεί πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας του Saint Sebastian High School. Πλέον φέτος θα επιχειρήσει να αναμετρηθεί σε μία πολύ πιο δύσκολη πολιτική κούρσα, αυτήν για τη Γερουσία, έχοντας ως αντίπαλό του την ‘Dede Standish’ (Judith Light). Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες λοιπόν!

Σύμφωνα και με συναφή αναφορά του Collider, ο Murphy δήλωσε ότι σκοπεύει να φέρει τον παραπάνω χαρακτήρα πιο κοντά στο πολυπόθητο όνειρό του, δηλαδή το να καταφέρει να καθίσει στην καρέκλα του Οβάλ Γραφείου, αλλά ενδιάμεσα της 2ης και της 3ης σεζόν θα μεσολαβήσει ένα κενό ώστε να μεγαλώσει λίγο ακόμη ο πρωταγωνιστής, για να τον δούμε να επισφραγίζει το φινάλε της σειράς λίγο πιο ταιριαστά χρονικά ως υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα επεσήμανε: «Θα ήθελα να κάνω, και θεωρώ ότι όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε σε αυτό, πιθανώς θα θέλαμε να γίνουν τρεις σεζόν συνολικά. Και νομίζω ότι όταν τελειώνει η δεύτερη σεζόν, αυτό που θα ήθελα πολύ να κάνω είναι μία παύση δύο χρόνων ώστε ο Ben Platt να έχει μεγαλώσει λίγο ακόμη για τον τελευταίο του πολιτικό αγώνα. Προφανώς θα επρόκειτο για έναν προεδρικό αγώνα, έτσι; Αυτό είναι κάτι που πάντα σχεδιάζαμε και πιστεύω ότι παραμένει ως σχέδιό μας. Θα περιμένω. Ο Ben είναι νέος, γι 'αυτό θέλω να περιμένω δύο χρόνια για να γίνει κατανοητό το πώς “τον μεγαλώσαμε” λιγάκι. Αλλά αυτό ήταν ανέκαθεν το πλάνο μου».

Το κύριο cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Gwyneth Paltrow, Zoey Deutch, Bette Midler, Lucy Boynton, Jessica Lange, Bob Balaban, και ο Benjamin Barrett.

Το 2ο κεφάλαιο του The Politician θα ανοίξει στο Netflix στις 19 Ιουνίου του 2020.