Dahmer - Monster: Συνεχίζεται τελικά η σειρά φαινόμενο του Netflix!

Το Netflix παρήγγειλε 2η και 3η σεζόν για την 2η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών
07 Νοεμβρίου 2022 19:58
Dahmer - Monster: Συνεχίζεται τελικά η σειρά φαινόμενο του Netflix!

Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά πράγματι το Dahmer - Monster, η πρόσφατη σειρά φαινόμενο του Netflix θα συνεχιστεί...χωρίς τον Τζέφρι Ντάμερ.  

Πράγματι το Netflix ανακοίνωσε πως ετοιμάζει τη 2η και 3η σεζόν του "Monster", το οποίο θα επιστρέψει ως μια ανθολογική σειρά πλέον, κάτι που σημαίνει ότι θα εστιάζει σε διαφορετικό δολοφόνο σε κάθε σεζόν του. Όπως αναφέρει άλλωστε στην ανακοίνωση: "Τα δύο νέα κεφάλαια θα εστιάσουν σε άλλες τερατώδεις φιγούρες που είχαν αντίκτυπο στην κοινωνία".

Και πάλι στην παραγωγή και τη δημιουργία συναντάμε το "χρυσό δίδυμο" των Ryan Murphy και Ian Brennan που υπέγραψαν την επιτυχία του Dahmer. 

H 1η σεζόν, με τίτλο "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" που έκανε πάταγο και έγινε η 2η πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix, εστίαζε στον Jeffrey Dahmer που τον υποδύθηκε ο Evan Peters. 

Παράλληλα, όμως μάθαμε πως δίνει συνέχεια και στην άλλη σειρά των Ryan Murphy και Ian Brennan που βγήκε τον περασμένο Οκτώβριο. Ο λόγος για το The Watcher το οποίο θα επιστρέψει για 2η σεζόν

Πότε έρχονται οι νέες σεζόν του Monster;

Ξεχάστε λοιπόν τον Jeffrey Dahmer καθώς πλέον η σειρά θα είναι γνωστή με την ονομασία "Monster" που λογικά θα ακολουθείται από όποιον άλλο serial killer αποφασίσει ότι θα εστιάσει. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν στο Netflix οι άλλες δύο σεζόν που βρίσκονται στα σκαριά. 

Όσα πρέπει να ξέρετε για το Dahmer - Monster

Στη σειρά που ο Evan Peters ενσαρκώνει τον διαβόητο serial killer, δραματοποιούνται με ανατριχιαστική λεπτομέρεια οι δολοφονίες, καθώς εξιστορούνται και οι ζωές των θυμάτων του. Ο Ντάμερ δολοφόνησε και διαμέλισε 17 άνδρες και ανήλικα αγόρια στο διάστημα μεταξύ 1978 και 1991. Η σειρά που υπογράφουν οι Ryan Murphy (American Horror Story) και Ian Brennan παρουσιάζει πολλά από τα καννιβαλιστικά εγκλήματά του με εντελώς ωμό τρόπο, πράγμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις και από τις ίδιες τις οικογένειες των θυμάτων. 

Όπως στην περίπτωση της μητέρας του Tony Hughes, η οποία δήλωσε σε συνέντευξη στο Guardian ότι "δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα", καταδικάζοντας τη σειρά του Netflix. Ο Evan Peters από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι για να μπει στο πετσί του ρόλου του Τζέφρι Ντάμερ τον τρομοκράτησε το γεγονός ότι πήγε σε "μερικά πολύ σκοτεινά μέρη του μυαλού του"