The Watcher: Έχουμε δυσάρεστα νέα για την κυκλοφορία της 2ης σεζόν

Μην περιμένετε να επιστρέψει φέτος
17 Φεβρουαρίου 2024 18:10
The Watcher: Έχουμε δυσάρεστα νέα για την κυκλοφορία της 2ης σεζόν

To The Watcher είχε κάνει το δικό του πάταγο τον Οκτώβριο του 2022 και πολύ γρήγορα είχε πάρει το πράσινο φως για 2η σεζόν παρά το ότι αρχικά είχε συλληφθεί το concept της ως μια αυτοτελής μίνι σειρά. 

Έκτοτε δεν έχουμε μάθει και πολλά για τη 2η σεζόν του The Watcher, θα λέγαμε ελάχιστα. Μετά από καιρό έγινε γνωστό ότι δυο χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν, η συνέχεια της θα καθυστερήσει κι άλλο. 

Θα περίμενε κανείς ότι η σειρά των Ryan Murphy και Ian Brennan θα επέστρεφε στις οθόνες μας για περισσότερα επεισόδια  εντός του 2024, αλλά κάτι τέτοιο δε θα γίνει. Σύμφωνα με το ειδικό αφιέρωμα του Deadline στις κυκλοφορίες του Netflix για τη φετινή χρονιά, αναφέρεται ότι η 2η σεζόν του The Watcher μεταφέρθηκε για το 2025. Και ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Γενικά υπάρχει μια παράξενη σιγή για το project την οποία μετέφερε και η πρωταγωνίστρια Naomi Watts, η οποία πρόσφατα είχε δηλώσει στο Entertainment Weekly ότι: "Γνωρίζω ότι είπανε ναι για τον επόμενο κύκλο, αλλά έκτοτε δεν άκουσα κάτι παραπάνω." H Watts συμπρωταγωνιστεί στη σειρά μαζί με τον Bobby Cannavale.

Παράλληλα επίσης σε συνέντευξη στο Radio Times τον περασμένο Ιανουάριο ο παραγωγός Eric Newman είχε αναφέρει ότι "δεν μπορεί να πει απολύτως τίποτα" για τα νέα επεισόδια.

Μια άλλη σειρά των Ryan Murphy και Ian Brennan θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 και είναι η συνέχεια της ανθολογικής σειράς "Monster", η οποία μετά το 'The Jeffrey Dahmer Story" θα επιστρέψει με το κεφάλαιο "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story"

Το cast αποτελείται από τους Naomi Watts, Bobby Cannavale, Mia Farrow, Jennifer Coolidge, Isabel Gravitt, Terry Kinney, Margo Martindale, Richard Kind, Henry Hunter Hall, Joe Mantello και Luke David Blumm.

The Watcher: Τί συνέβη στην πραγματικότητα στη νέα σειρά του Netflix;

Η ιστορία της 1ης σεζόν είχε ως εξής: 

Όταν η οικογένεια Μπράνοκ μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων της στα προάστια, σύντομα η ζωή της γίνεται κόλαση. Τα σκοτεινά γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται "The Watcher" αποτελούν την αρχή, καθώς ξετυλίγονται τα δυσοίωνα μυστικά της γειτονιάς. Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του περιβόητου σπιτιού "Watcher" στο Νιου Τζέρσι.

Βρείτε τις εντυπώσεις μας από το The Watcher, όπως τις επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης πατώντας εδώ