Η Uma Thurman θα ηγηθεί του cast στο αγγλικό remake του ‘Suspicion’

Το Apple TV+ θα είναι πίσω από την παραγωγή του project
12 Μαρτίου 2020 07:22
Η Uma Thurman θα ηγηθεί του cast στο αγγλικό remake του ‘Suspicion’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, στο πρόσωπο της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα, Uma Thurman (Pulp Fiction, Kill Bill) βρέθηκε η πρωταγωνίστρια του αγγλικού remake του ισραηλινού αστυνομικού δράματος Suspicion που ετοιμάζει η Apple TV+.

Πρόκειται για την δεύτερη δουλειά της Thurman στη μικρή οθόνη ύστερα από την horror σειρά Chambers του Netflix.

Για το εν λόγω εγχείρημα καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Rob Williams, ενώ ο Chris Long θα καθίσει στην καρέκλα της σκηνοθεσίας.

Το σόου θα αφορά την απαγωγή του γιου μίας επιτυχημένης Αμερικανίδας επιχειρηματία (Thurman). Ο 21χρονος ‘Leo’ υποτίθεται ότι πέφτει θύμα απαγωγής έξω από ένα μεγάλο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, το γεγονός αυτό καταγράφεται σε βίντεο και σύντομα γίνεται viral. Αμέσως, οι έρευνες των αρχών στρέφονται σε τέσσερις Βρετανούς πολίτες οι οποίοι μένουν στο ξενοδοχείο και τα άτομα αυτά μπαίνουν στη λίστα των βασικών υπόπτων. Τελικά, είναι όντως ένοχοι ή μήπως βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή;

Στο Suspicion το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Noah Emmerich (The Americans), Georgina Campbell (Black Mirror), Elyes Gabel (Scorpion), Elizabeth Henstridge (Agents of S.H.I.E.L.D.) και η Angel Coulby (Dancing On The Edge).