Επιμένει ο Tarantino: “Tο Kill Bill 3 δε θα βγει ποτέ“

Νέα συνέντευξη από τον σκηνοθέτη
04 Ιουλίου 2023 12:45
Επιμένει ο Tarantino: “Tο Kill Bill 3 δε θα βγει ποτέ“

Φαίνεται ότι ο Quentin Tarantino έχει βάλει οριστική τελεία στο Kill Bill franchise, αφού όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να φέρει στη μεγάλη οθόνη το πολυπόθητο 3ο μέρος. Εκείνος έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Demorgen και επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι το Kill Bill Vol. 3 δε θα κυκλοφορήσει ποτέ.

Ο διάσημος ηθοποιός ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του εν λόγω μέσου με ποια γυναίκα ηθοποιό είχε την καλύτερη συνεργασία και η συζήτηση πήγε στην Uma Thurman. Εκεί, ο Tarantino είπε για άλλη μια φορά ότι έχει τελειώσει με το Kill Bill.

Η απάντησή του ήταν η εξής:

Αγαπώ την Uma Thurman. Είναι εξαιρετική στις ταινίες μου, αλλά και σε ταινίες άλλων σκηνοθετών, ενώ είναι επίσης μία από τις καλύτερές μου φίλες. Αλλά αν με ρωτάς ποια είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός όλων των εποχών θα σου πω ότι είναι η Bette Davis.

Παλιότερα είχαν βγει φήμες που έλεγαν ότι στο Kill Bill 3 θα έπαιζε η Uma Thurman μαζί με την κόρη της Maya Hawke. Ο Tarantino απάντησε τώρα και σε αυτές τις φήμες λέγοντας τα εξής:

Δε θα συμβεί αυτό. Η τελευταία μου ταινία έχει να κάνει με έναν κριτικό κινηματογράφου. Έναν άντρα κριτικό. Και διαδραματίζεται στα ‘70s.

Kill Bill Vol. 3: Η Uma Thurman αποκαλύπτει τα νεότερα και δε φέρει καλά μαντάτα

Και η Uma Thurman είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι συζητούσε με τον Tarantino για χρόνια για το Kill Bill 3:

Δε μπορώ να σας πω τίποτα για αυτό πραγματικά. Θέλω να πω... συζητιέται εδώ και χρόνια. Το είχαμε σκεφτεί σαν πιθανότητα αρκετά διεξοδικά, αλλά πριν από πολύ καιρό. Δεν το βλέπω να φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα. Σιχαίνομαι όταν απογοητεύω τον κόσμο. Όλοι εύχονται να υπήρχε, αλλά δε νομίζω πως βρίσκεται στο άμεσο μέλλον.

Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει τώρα την τελευταία ταινία της καριέρας του και αυτή θα ονομάζεται The Movie Critic. Η ταινία αυτή λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια του 1977 και θα επικεντρωθεί σε έναν τύπο που «έζησε πραγματικά», αλλά δεν έγινε ποτέ διάσημος. Ωστόσο, εκείνος συνήθιζε να γράφει κριτικές σε περιοδικό πορνό.

Αυτός ο τύπος έγραφε για mainstream ταινίες και ήταν πολύ καλός. Ήταν τόσο κυνικός όσο και διάολος. Ήταν πολύ αγενής, ξέρεις. Έβριζε. Έγραφε σα να ήταν 55 χρονών, αλλά ήταν σχεδόν 30. Πέθανε λίγο μετά τα 30. Δεν ήταν ξεκάθαρο γιατί, αλλά σύμφωνα με έρευνα που έκανα, νομίζω είχε θέματα αλκοολσιμού” είχε δηλώσει ο Tarantino.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά την τελευταία ταινία του σκηνοθέτη παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.