Kill Bill Vol. 3: Η Uma Thurman αποκαλύπτει τα νεότερα και δε φέρει καλά μαντάτα

Θα είναι με την Bride και την κόρη της η συνέχεια;
18 Φεβρουαρίου 2022 13:50
Kill Bill Vol. 3: Η Uma Thurman αποκαλύπτει τα νεότερα και δε φέρει καλά μαντάτα

Κι όμως έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που το Kill Bill Vol. 2 προβλήθηκε στις αίθουσες και έκτοτε η συζήτηση γύρω από την συνέχεια του -το Kill Bill 3- έχει ανάψει και...σβήσει αρκετές φορές. Μια ο Quentin Tarantino με τις δημιουργικές αναλαμπές του, μια το ότι η Uma Thurman ασχολούταν με διάφορα άλλα projects και κάπως έτσι κύλησε η χρόνος. 

Μέχρι πέρυσι που ο Tarantino εξέφρασε και πάλι δημόσια μια ιδέα που έχει για το Kill Bill Vol.3 με την Uma Thurman και την κόρη της στην πραγματική ζωή, Maya Hawke, να παίζει την ενήλικη πλέον Bebe Kiddo. 

Thurman: "Δε θέλω να απογοητεύω τον κόσμο"

Η 51χρονη πλέον σταρ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Jess Cagle Show όπου μίλησε ευθέως για το που βρίσκεται το Kill Bill 3 και δε φέρει καλά μαντάτα καθώς "δεν υπάρχει στο άμεσο μέλλον": 

Δε μπορώ να σας πω τίποτα για αυτό πραγματικά. Θέλω να πω... συζητιέται εδώ και χρόνια. Το είχαμε σκεφτεί σαν πιθανότητα αρκετά διεξοδικά, αλλά πριν από πολύ καιρό. Δεν το βλέπω να φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα. 

Σιχαίνομαι όταν απογοητεύω τον κόσμο. Όλοι εύχονται να υπήρχε, αλλά δε νομίζω πως βρίσκεται στο άμεσο μέλλον. 

Ο Quentin Tarantino έχει αναφερθεί και σε μια περίπτωση όπου το Kill Bill Vol. 3 θα εστιάζει στην κόρη της Vernita Green (Vivica A. Fox), η οποία είδε την μητέρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Έτσι θα διαγράψει την δική της πορεία εκδίκησης, διαλύοντας την ηρεμία που είχε η Bebe και η Beatrix για περίπου 20 χρόνια. 

"Νομίζω η ιδέα του να επισκεφτούμε ξανά τους χαρακτήρες 20 χρόνια μετά, φανταστείτε την Bride και την κόρη της, Bebe, να έχουν 20 χρόνια ηρεμίας και αυτή ξαφνικά να διαλύεται. Και τώρα η Bride και η Bebe να προσπαθούν να ξεφύγουν" είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης των ταινιών. 

Μένει να δούμε εάν η 10 και -φαινομενικά- τελευταία ταινία του Tarantino θα είναι το Kill Bill 3. 

Σε άλλα νέα, η Thurman αποκάλυψε πρόσφατα πως δεν έτρεφε και ιδιαίτερη συμπάθεια στην εμβληματική κίτρινη (αλά Bruce Lee) φόρμα της Beatrix Kiddo.