Kill Bill 3: Μετά από αυτά που είπε ο Quentin Tarantino, το θέλουμε σαν τρελοί

Ο Tarantino αποκαλύπτει το απόλυτο casting για το sequel
02 Ιουλίου 2021 09:14
Kill Bill 3: Μετά από αυτά που είπε ο Quentin Tarantino, το θέλουμε σαν τρελοί

Όσο κι αν ο Quentin Tarantino έχει δηλώσει επανειλημμένα πως θα αποσυρθεί μετά την 10η ταινία του από τη σκηνοθεσία, άλλο τόσο οι fans του φαίνεται να θέλουν το Kill Bill 3 για την τελευταία του ταινία.

Και δεν είναι μόνο οι fans αλλά και ο ίδιος ο Tarantino έχει αναδείξει την επιθυμία του να γυρίσει το Kill Bill Vol. 3 και στη νέα του συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του Joe Rogan, αναφέρθηκε ξανά στο sequel.

Uma Thurman και Maya Hawke για πρωταγωνίστριες

Ανάμεσα στα όσα είπε για την ιδέα του να κάνει το Kill Bill 3 αναφέρθηκε στο ιδανικό πρωταγωνιστικό δίδυμο και πιθανότατα στο ποιο σενάριο έχει στο μυαλό του:

Νομίζω πως η έλξη βρίσκεται στο να επισκεφθώ ξανά αυτούς τους χαρακτήρες 20 χρόνια μετά και απλά να φαντάζομαι την Νύφη και την κόρη της, Μπίμπι, να έχουν 20 χρόνια ηρεμίας και αυτή η ηρεμία να ταράσσεται. Και όχι μόνο το να είναι κυνηγημένες η Bride και η Bebe αλλά και μόνο η ιδέα του να κάνω cast την Uma Thurman και την κόρη της, Maya Hawke, θα ήταν απίστευτα συναρπαστικό. 

Η επιλογή του δεν είναι τυχαία καθώς η Maya Hawke είναι και κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke στην πραγματικότητα. Την Maya Hawke, θα θυμάστε ότι την είδαμε στην 3η σεζόν του Stranger Things (θα τη δούμε σε μεγαλύτερο ρόλο στην 4η) και σύντομα αναμένεται να παίξει στην τριλογία του Fear Street για το Netflix. 

O Tarantino όμως άρχισε να συζητά και διάφορα πιθανά σενάρια για το story του Kill Bill Vol.3:

"Η Elle Driver είναι ακόμη εκεί έξω, η Sophie Fatale έχασε το χέρι της, αλλά είναι εκεί έξω ακόμα. Όλοι έχουν τα λεφτά του Bill. Πράγματι, η Gogo και η δίδυμη αδερφή της, Shiaki, θα μπορούσαν να εμφανιστούν."

Επαναδιατύπωσε πως το Kill Bill 3 ίσως να μην είναι η τελευταία του ταινία και το ποια θα είναι αυτή είναι κάτι το οποίο δεν έχει ανακαλύψει ακόμα. Ωστόσο δήλωσε πως "εάν ήταν να κλείσει με εμφατικό τρόπο" θα μπορούσε να κάνει κάτι όσο επικό όσο το Kill Bill 3, αν και θεωρεί πως η τελευταία του ταινία -υποθετικά πάντα μιλώντας- θα μοιάζει περισσότερο "με έναν επίλογο". 

Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ, όπου θα ήταν μια επική ταινία, όπου θα ξεπερνούσα όλα όσα έκανα πριν, θα ήταν εάν έκανα το "Kill Bill 3". 

Μετά από αυτές τις δηλώσεις θέλουμε σαν τρελοί ένα Kill Bill Vol.3, δεν κρύβεται αυτό. Πάντως μέχρι να βρει το επόμενο φιλμ του και ποιο θα είναι, ο σκηνοθέτης των "Pulp Fiction", "Hateful Eight" και "Once Upon A Time in Hollywood" είπε πως θα απολαμβάνει το χρόνο του ως γονέας, καθώς πρόσφατα έγινε πατέρας και θέλει να περνάει χρόνο με τον γιο του.