Η Uma Thurman αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε να φορέσει την κίτρινη φόρμα στο Kill Bill

Είχε αγχωθεί πολύ
05 Φεβρουαρίου 2022 14:01
Η Uma Thurman αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε να φορέσει την κίτρινη φόρμα στο Kill Bill

Το Kill Bill franchise έκανε το ντεμπούτο του το 2003 με δημιουργό τον Quentin Tarantino και πρωταγωνίστρια την Uma Thurman. Παρόλο που είδαμε την “The Bride” να παίρνει την εκδίκησή της με το Vol 2. δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να επιστρέψει μετο 3ο κεφάλαιο της σειράς, αφού ακούγονται πολλές φήμες τα τελευταία χρόνια.

Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας, από την ίδια την Thurman, η οποία δήλωσε στο “The Graham Norton Show” ότι στην αρχή δεν ήθελε να φορέσει την εμβληματική κίτρινη φόρμα στην ταινία. Γιατί όμως;

Πραγματικά δεν ήθελα να φορέσω την κίτρινη φόρμα. Μόλις είχα αποκτήσει τον γιο μου και δεν ήθελα με τίποτα να φορέσω κάτι τόσο κολλητό, είχα πολύ άγχος. Αρχικά, ήμουν αρνητική και χρειάστηκε αρκετή προπόνηση ψυχολογική, καθώς και σωματική, λόγω των κιλών που είχα πάρει. Οι ενδυματολόγοι έκαναν όμως εκπληκτική δουλειά και με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα, γιατί έκρυψαν την κοιλιά μου.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Tarantino είχε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα στο παρελθόν και είχε αποκαλύψει πως η Uma Thurman σιχαινόταν με όλη της την ψυχή αυτή τη στολή.

Μου είχε πει ότι προσπάθησα να την κάνω να μοιάζει με κλόουν.

Η κόρη της Uma Thurman, η Maya Hawke που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Stranger Things και έπαιξε και στο Once Upon A Time in Hollywood του Tarantino, είπε πρόσφατα ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Tarantino και θα συμμετείχε με χαρά σε οποιοδήποτε project εκείνος επιθυμεί.

Εσείς θέλετε το Kill Bill 3; Πείτε μας στα σχόλια!