The Kill Room: Uma Thurman και Samuel L. Jackson μαζί σε νέα ταινία μετά από πολλά χρόνια (ΦΩΤΟ)

Θα την δείτε στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο
28 Ιουλίου 2023 18:05
The Kill Room: Uma Thurman και Samuel L. Jackson μαζί σε νέα ταινία μετά από πολλά χρόνια (ΦΩΤΟ)

Η νέα ταινία της Uma Thurman και του Samuel L. Jackson έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας. Όπως αναφέρει το Variety, η νέα μαύρη κωμωδία ονόματι The Kill Room πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες μέσα στο Σεπτέμβριο.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Jonathan Jacobson, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας κάθεται η Nicol Paone, η οποία είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Το να κάνω το The Kill Room, το οποίο έχει ένα απίστευτο σενάριο, με την Uma Thurman και τον Samuel L. Jackson, είναι πέρα από τα πιο τρελά μου όνειρα. Κάθε στιγμή που βρίσκονται στη μεγάλη οθόνη είναι αξιοζήλευτοι και εντυπωσιάζουν. Είμαι ευγνώμων και στους δύο που δέχτηκαν να συνεργαστούμε.

Το The Kill Room περιγράφεται ως ένα σκοτεινό κωμικό θρίλερ που ακολουθεί μία καλλιτέχνης (Uma Thurman) που συνεργάζεται με έναν δολοφόνο (Joe Manganiello) στο απόλυτο σχέδιο ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Φυσικά, τίποτα δεν κυλάει ομαλά και το σχέδιό τους μετατρέπεται σε εφιάλτη μέσα σε ένα βράδυ.  

Δείτε την πρώτη εικόνα από την ταινία:

Μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες αυτών των Thurman και Jackson, ήταν χωρίς αμφιβολία ο ρόλος τους στην θρυλική ταινία του Quantin Tarantino, Pulp Fiction.

Στο cast της ταινίας βρίσκονται και οι Debi Mazar, Dree Hemingway, Amy Keum, Candy Buckley, Larry Pine, Jennifer Kim, Matthew Maher, Tom Pecinka και Alexander Sokovikov.

Το The Kill Room θα παίζει στους κινηματογράφους από τις 28 Σεπτεμβρίου.