30 χρόνια Pulp Fiction: Το συγκινητικό reunion των πρωταγωνιστών στην επετειακή προβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Bruce Willis έλειπε αλλά τιμήθηκε με διαφορετικό τρόπο
19 Απριλίου 2024 20:08
30 χρόνια Pulp Fiction: Το συγκινητικό reunion των πρωταγωνιστών στην επετειακή προβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς τα φώτα έσβηναν στη μεγάλη αίθουσα, ένα κύμα νοσταλγίας σάρωσε το κοινό. Ήταν μια σημαντική στιγμή: η 30ή επέτειος της εμβληματικής ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, "Pulp Fiction". Οι ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων των John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson και Harvey Keitel, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την ταινία που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην καριέρα τους και στον ίδιο τον κινηματογράφο, με μια ειδική επετειακή προβολή στο Chinese Theatre τους Λος Άντζελες.

Ο Τζον Τραβόλτα, του οποίου η ερμηνεία του Βίνσεντ Βέγκα αναζωπύρωσε την καριέρα του, αναφέρθηκε στην επίδραση που είχε η το Pulp Fiction. "Είχα ένα σπουδαίο πρώτο κεφάλαιο και έψαχνα απεγνωσμένα για ένα δεύτερο. Και ο Κουέντιν με οδήγησε και πάλι στα ύψη. Μετά από αυτό, ήταν απίστευτες οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Θέλω να πω, ένας ηθοποιός μπορεί μόνο να φανταστεί τι συνέβη μετά από αυτό για μένα. Ήταν το επόμενο επίπεδο", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός μιλώντας στο κόκκινο χαλί.  

Η Uma Thurman, της οποίας ο ρόλος ως Mia Wallace έγινε ένας από τους εμβληματικότερους στην ιστορία του κινηματογράφου, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την κληρονομιά της ταινίας.

"Άλλαξε τον κινηματογράφο, οπότε είναι σχεδόν δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε. Νιώθω ότι έχω μια εξελισσόμενη και όμορφα αναπτυσσόμενη σχέση με το 'Pulp Fiction' σε όλη μου τη ζωή. Άλλαξε τον κινηματογράφο και άλλαξε κάθε σκηνοθέτη που γνώρισα από τότε" - Uma Thurman

Ο Samuel L. Jackson, ο οποίος υποδύθηκε τον αθυρόστομο Jules Winnfield, θυμήθηκε την πρώτη του εντύπωση από το σενάριο. "Άλλαξε δραστικά τη ζωή μου, καθώς αυτός ήταν ο συγκεκριμένος ρόλος όπου ξαφνικά οι άνθρωποι άρχισαν να πιστεύουν ότι είμαι ο πιο cool γ**ιόλης στον πλανήτη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 75χρονος ηθοποιός

Βίντεο από το κόκκινο χαλί της επετειακής προβολής του Pulp Fiction: 

@enews It was a #PulpFiction family reunion! 🥹 #SamuelLJackson, #UmaThurman, #JohnTravolta, and #HarveyKeitel ♬ original sound - E! News

Δυστυχώς έλειπε ο Bruce Willis

Τον διάσημο ηθοποιό που συμπρωταγωνίστησε στο λαμπρό καστ του Pulp Fiction τίμησαν με ένα διαφορετικό τρόπο όλοι οι παρευρισκόμενοι και οι θεατές. Ως γνωστόν ο Μπρους Γουίλις έχει διαγνωσθεί με άνοια από το 2023 κάτι που τον ανάγκασε να αποσυρθεί πρόωρα από τα πλατό του Χόλιγουντ.

Στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο έπαιξε τον ρόλο του Butch Coolidge. Οι φίλοι και οι συγγενείς του Willis έδωσαν το παρών στο TCL Chinese Theatre, όπως η σύζυγός του Emma Heming Willis και η κόρη του, Tallulah Belle Willis. Μάλιστα η κόρη του φορούσε ένα καπέλο με το όνομα του πατέρα της, ραμμένο στο μπροστινό μέρος.