The Kill Room: Το trailer από τη νέα ταινία των Samuel L. Jackson και Uma Thurman είναι εδώ

Είχαν να συνεργαστούν μαζί από εποχές Pulp Fiction
05 Αυγούστου 2023 10:27
The Kill Room: Το trailer από τη νέα ταινία των Samuel L. Jackson και Uma Thurman είναι εδώ

Η Shout! Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του The Kill Room, της νέας ταινίας των Samuel L. Jackson και Uma Thurman, η οποία ετοιμάζεται εδώ και καιρό και είναι πλέον έτοιμη να κάνει πρεμιέρα. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στο παρελθόν στη θρυλική ταινία Pulp Fiction του Quentin Tarantino.

Ωστόσο, έχουν να εμφανιστούν στη μεγάλη οθόνη μαζί από τότε, δηλαδή από το 1994. Έτσι, οι δυο τους ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να σας μεταφέρουν μία κωμωδία που έχει ως επίκεντρο μια καλλιτέχνιδα. Μαζί τους παίζει και ο Joe Manganiello του True Blood και του Magic Mike.

Το The Kill Room περιγράφεται ως ένα σκοτεινό κωμικό θρίλερ που ακολουθεί μία καλλιτέχνης (Thurman) που συνεργάζεται με έναν δολοφόνο (Manganiello) στο απόλυτο σχέδιο ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Φυσικά, τίποτα δεν κυλάει ομαλά και το σχέδιό τους μετατρέπεται σε εφιάλτη μέσα σε ένα βράδυ. 

Δείτε το trailer παρακάτω:

 

Στην ταινία θα βρίσκεται και η Maya Hawke, η κόρη της Uma Thurman, ενώ θα εμφανιστούν και οι Dree Hemingway, Larry Pine, Liv Morgan, Candy Buckley, Amy Keum, Alexander Sokovikov, Jennifer Kim, Tom Pecinka, Matthew Maher και Debi Mazar. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Nicol Paone και το σενάριο ο Jonathan Jacobson, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται και οι Yale Productions, Idiot Savant Pictures, Such Content and BK Studios. Producers include Paone, Thurman, William Rosenfeld, Jon Keeyes, Anne Clements, Jordan Yale Levine, Dannielle Thomas, Jason Weinberg και Jordan Beckerman.

Το The Kill Room θα παίζει στους κινηματογράφους από τις 28 Σεπτεμβρίου.