Ο Robert Downey Jr. θα επιστρέψει ξανά ως Iron Man, υπάρχει όμως ένα μεγάλο «Αλλά…»

Όπως αποκάλυψε κατά λάθος ο Jeff Goldblum
16 Νοεμβρίου 2019 15:07
Ο Robert Downey Jr. θα επιστρέψει ξανά ως Iron Man, υπάρχει όμως ένα μεγάλο «Αλλά…»

Αδιαμφισβήτητα, ο Robert Downey Jr. ήταν μέχρι τώρα το πρόσωπο του Marvel Cinematic Universe, ενσαρκώνοντας με απίστευτη επιτυχία του ρόλο του Tony Stark. Ο λατρεμένος από το κοινό Iron Man, φαίνεται πως θα επιστρέψει, αλλά όχι όπως θα περιμέναμε. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός Jeff Goldblum αποκάλυψε -μάλλον κατά λάθος- πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Robert Downey Jr. θα παίξουν σε τουλάχιστον ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς 'What if…?'.

Το «Αλλά…» είναι πως πρόκειται για σειρά κινουμένων σχεδίων, όποτε δεν θα δούμε τον Robert Downey Jr. Αντιθέτως, θα ακούσουμε μόνο τη φωνή του.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του Goldblum στο λεπτό 11:15 του παρακάτω βίντεο.

Το 'What if…?' είναι μια animated σειρά της Marvel που θα κάνει ντεμπούτο στο Disney+ το 2021. Όπως αφήνει να εννοηθεί και η ονομασία του, το σόου θα παρουσιάζει τι μπορεί να είχε γίνει στο MCU αν μερικά γεγονότα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Μεταξύ άλλων, οι Jeff Goldblum, Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (the Hulk), Tom Hiddleston (Loki), Michael B. Jordan (Black Panther), Jeremy Renner (Hawkeye) και Paul Rudd (Ant-Man) θα ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους.