The Walking Dead: Το teaser της τρίτης σειράς μας ετοιμάζει για έναν νέο κόσμο [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε το teaser video με το cast και το concept art
01 Αυγούστου 2019 12:34
The Walking Dead: Το teaser της τρίτης σειράς μας ετοιμάζει για έναν νέο κόσμο [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα γυρίσματα της τρίτης τηλεοπτικής σειράς του σύμπαντος του The Walking Dead αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, η οποία αναμένεται να μας δείξει μια διαφορετική πλευρά της ζόμπι αποκάλυψης. Για αυτό τα επίσημα social media του franchise έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser trailer που αποκαλύπτει τα μέλη του cast, το concept art εικαστικό με μερικά σκηνικά και στοιχεία για την πλοκή. 

Τα μέλη του cast που θα δείτε στο παρακάτω teaser είναι οι Alexa Mansour (hope), Aliyah Royale (Iris), Nicolas Cantu (Elton), Hal Cumpston (Silas) και η Annet Mahendru (Huck) και μιλούν για αυτόν τον νέο κόσμο, ο οποίος φαντάζει ασφαλέστερος από αυτόν που γνωρίσαμε στα FEAR TWD και TWD. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Jordan Vogt-Roberts, του Kong Skull Island και της επερχόμενης Metal Gear ταινίας. Με μια έφηβη και πιο νεανική σπιρτάδα, αναμένεται αυτή η νέα spinoff σειρά του The Walking Dead, με την ελπίδα να αποτελέσει μια διαφορετική, τολμηρή και φρέσκια προσθήκη στο είδος. 

Η νέα σειρά του The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2020 στο AMC.