Η σειρά ‘An Anonymous Girl’ είναι στα σκαριά από το USA Network

Ζωντανεύοντας τον μύθο που έγραψαν οι Greer Hendricks και Sarah Pekkanen
14 Μαρτίου 2019 18:42
Η σειρά ‘An Anonymous Girl’ είναι στα σκαριά από το USA Network

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι πήρε το πράσινο φως η παραγωγή του σόου An Anonymous Girl από το USA Network αντλώντας έμπνευση από το αντίστοιχο best-seller βιβλίο των Greer Hendricks και Sarah Pekkanen.

Η υπόθεση του project εστιάζει στην ‘Jessica Farris’ η οποία υπογράφει για να λάβει μέρος ανώνυμα σε μία ψυχολογική έρευνα της οποίας ως επικεφαλής έχει τεθεί ο μυστηριώδης ‘Dr. Shields’. Η ηρωίδα νομίζει ότι το μόνο που έχει να κάνει είναι να απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα, να πληρωθεί για την συμμετοχή της και να φύγει. Όμως οι ερωτήσεις σταδιακά γίνονται πιο διεισδυτικές και προσωπικές και οι συνεδρίες αντίστοιχα γίνονται πιο δύσκολες με την ‘Jess’ να της υποδεικνύουν τι να φορέσει και πώς να δράσει, οπότε αρχίζει να αισθάνεται ότι ο ‘Dr. Shields’ μπορεί να ξέρει ακόμη και τι σκέφτεται πόσο μάλλον όσα άλλα του κρύβει.

Οι Josh Goldin (Prison Break) και Rachel Abramowitz (Outlaw Country) επωμίζονται καθήκοντα δημιουργού στο An Anonymous Girl, αλλά και εξωτερικού παραγωγού όπως και οι Hendricks και Pekkanen.