Οι Άθλιοι, η σειρά: Η αλησμόνητη ιστορία του Victor Hugo αναβιώνει ξανά

Αυτή τη φορά μέσα από το υποβλητικό σόου του BBC
05 Δεκεμβρίου 2018 12:38
Οι Άθλιοι, η σειρά: Η αλησμόνητη ιστορία του Victor Hugo αναβιώνει ξανά

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα εποχής Les Misérables του BBC, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα που εμπνεύστηκε ο Victor Hugo το 1862, με την ιστορία αυτή να παραμένει διαχρονική έως σήμερα.

Η εν λόγω μυθοπλασία που είχε μεταφερθεί τόσο στο θέατρο ως μιούζικαλ το 1980 όσο και στην μεγάλη οθόνη με την πιο πρόσφατη διασκευή της να γίνεται το 2012 με πρωταγωνιστές τους Hugh Jackman, Russell Crowe, και Anne Hathaway, πλέον θα βγει και στην τηλεόραση.

Βέβαια, η συγκεκριμένη εκδοχή της δεν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο να είναι μελοποιημένη. Εν προκειμένω, ο Andrew Davies (Bridget Jones’s Diary) αναλαμβάνει ως δημιουργός ενώ ο Tom Shankland (The Children) υπογράφει την σκηνοθεσία του project το οποίο θα απαρτίζεται συνολικά από έξι επεισόδια.

Η μίνι αυτή σειρά υιοθετεί μία πιο παραδοσιακή προσέγγιση εξιστόρησης των γεγονότων με αισθητά πιο έντονο το στοιχείο της τραγωδίας.  Πρωταγωνιστούν οι: Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins, Adeel Akhtar, Olivia Colman, Ellie Bamber και ο Josh O’Connor.

Το Les Misérables  αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο BBC μέσα στον επόμενο χρόνο.