Perfume trailer | Το "Άρωμα: Η Ιστορία Ενός Δολοφόνου" τώρα πια και στην μικρή οθόνη

Μέσα από την φρέσκια γερμανική σειρά μυστηρίου του Netflix
23 Νοεμβρίου 2018 10:16
Perfume trailer | Το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, κυκλοφόρησε νέο trailer για το Perfume, το επερχόμενο δράμα μυστηρίου του Philipp Kadelbach (Generation War) που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Patrick Süskind, αλλά αντλεί επίσης  έμπνευση από το Perfume: The Story of a Murderer , την αντίστοιχη ταινία του Tom Tykwer.

Ύστερα από το Dark και το Babylon Berlin, το καινούργιο αυτό γερμανικό project θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια συνολικά και θα συνιστά μία μοντέρνα αναβίωση της ιστορίας η οποία στο βιβλίο του 1985 και στο φιλμ του 2006 διαδραματιζόταν κανονικά στην Γαλλία του 18ου αιώνα.

Μία παρέα έξι νεαρών που συναντιούνται σε ένα οικοτροφείο γίνονται φίλοι. Η ιδιαίτερη επιθυμία τους να θέλουν να διατηρήσουν λίγο παραπάνω το άρωμα από διάφορα πράγματα που τους αρέσουν είναι και ένας από τους λόγους που τους δένει. Κάποια χρόνια αργότερα ένα άτομο από αυτούς βρίσκεται δολοφονημένο και τότε ακριβώς ξεκινά μία πολύ δύσκολη περίοδος για όλους τους μιας και θα έρθουν στην επιφάνεια μυστικά από το παρελθόν τους, τα οποία θα ήθελαν να είχαν παραμείνει στο σκοτάδι. Η έρευνα της αστυνομίας στρέφεται προς την ιδιότυπη αυτήν συντροφιά, με τους ντετέκτιβ που έχουν αναλάβει την υπόθεση να υποπτεύονται πως μεταξύ των πέντε πια φίλων υπάρχει ένας εμμονικός δολοφόνος που λαχταρά να δημιουργήσει ένα άρωμα μοναδικό και συνάμα άμεσα συνδεδεμένο με την ανθρώπινη μυρωδιά, θέλοντας να το κάνει να κρατήσει για πάντα.

Το cast του Perfume συγκροτούν οι: August Diehl, Ken Duken, Friederike Becht, Susanne Wuest, Marc Hosemann, Natalia Belitski, Trystan Pütter, και ο Wotan Wilke Möhring.  Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: