True Detective Season 3: Το πρώτο teaser φέρει τον μυστηριώδη αέρα μιας άλλης εποχής

Ο Mahershala Ali φτάνει στους βάλτους του Ozarks για να εξιχνιάσει ένα φρικτό έγκλημα
27 Αυγούστου 2018 07:24
True Detective Season 3: Το πρώτο teaser φέρει τον μυστηριώδη αέρα μιας άλλης εποχής

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για τον 3ο κύκλο του True Detective, όπου σε κεντρική ερμηνεία θα δούμε τον βραβευμένο από την Ακαδημία, Mahershala Ali (Moonlight, House of Cards, Hidden Figures).

Δίπλα του θα παίξουν οι: Ray Fisher (Justice League), Rhys Wakefield (The Purge), Michael Greyeyes (Fear the Walking Dead), Jon Tenney (The Closer), Carmen Ejogo (Selma), Stephen Dorff (Immortals), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire), και η Mamie Gummer (The Good Wife).

Ο Nic Pizzolatto η δουλειά του οποίου στην 1η σεζόν υπήρξε συναρπαστική, αναλαμβάνει  και εδώ ως δημιουργός με εξωτερικούς παραγωγούς τους δύο πρώην πρωταγωνιστές της σειράς,Matthew McConaughey και Woody Harrelson, αλλά και τον συνεργάτη του, Cary Joki Fukunaga.

Η υπόθεση του εν λόγω αστυνομικού δράματος, αυτή τη φορά θα έχει ως σημείο αναφοράς της το υποβλητικό σκηνικό του Ozarks, όπου μία βαριά σκιά εξακολουθεί να πέφτει χρόνια τώρα πάνω σε μία ανεξιχνίαστη δολοφονία, κρατώντας επί δεκαετίες την μικρή κοινότητα μουδιασμένη και βυθισμένη στον φόβο. Επικεφαλής της υπόθεσης θα αναλάβει ο Wayne Hays (Mahershala Ali), ένας ντεντέκτιβ από το Βορειοδυτικό Arkansas, για να εξετάσει ενδελεχώς την εξαφάνιση δύο παιδιών, η οποία συνέβη γύρω στο 1980.

Το 3ο κεφάλαιο της ιστορίας του True Detective αναμένεται να ανοίξει στην μικρή οθόνη τον Ιανουάριο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: