H Natalie Dormer θα υποδυθεί την Vivien Leigh στην μικρή οθόνη

Το ‘Game of Thrones’ συναντάει το ‘Όσα Παίρνει ο Άνεμος’
25 Μαΐου 2018 18:22
H Natalie Dormer θα υποδυθεί την Vivien Leigh στην μικρή οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, η Natalie Dormer υπέγραψε για την συμμετοχή της σε τηλεοπτικό project που θα αφορά την ζωή και την καριέρα ενός λαμπρού ονόματος της χρυσής εποχής του σινεμά, της Vivien Leigh η οποία καταξιώθηκε ιδιαίτερα ως Scarlett O'Hara στο δράμα εποχής Gone With the Wind αλλά και ως Blanche DuBois στο Streetcar Named Desire.

H πρωταγωνίστρια του Game of Thrones όχι μονάχα θα ενσαρκώσει την εν λόγω βραβευμένη δις με Όσκαρ ηθοποιό αλλά θα αναλάβει και ενεργό ρόλο στο κομμάτι της παραγωγής της εν λόγω βιογραφικής σειράς.

Θα αποτελέσει μία συμπαραγωγή της FremantleMedia και της Mainstreet Pictures. Ο Christian Vesper, εκπρόσωπος και υπεύθυνος καλλιτεχνικού προγράμματος της FremantleMedia, δήλωσε μάλιστα πρόσφατα σε συνέντευξή του:

«Η ιστορία της θρυλικής αυτής κινηματογραφικής σταρ θα είναι μία συναρπαστική εξερεύνηση της γυναίκας που έγινε ιδιαίτερα γνωστή για κάποιες από τις πιο αξέχαστες ερμηνείες όλων των εποχών στην μεγάλη οθόνη. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Natalie Dormer και την Mainstreet Pictures για να αναπτύξουμε μία σειρά που θα είναι έτοιμη να βγει και στο διεθνές κοινό».

Η Sally Haynes και η Laura Mackey της Mainstreet Pictures υπογράμμισαν από την πλευρά τους: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την υπέροχη Natalie Dormer η οποία θα υποδυθεί ένα ίνδαλμα όπως η Vivien Leigh και θα μοιραστεί αυτή την εξαιρετικά άγνωστη ιστορία σε ένα ευρύτερο κοινό».

Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Stewart Harcourt (Churchill’s Secret). Το σόου δεν έχει τιτλοφορηθεί ακόμη επίσημα ούτε όμως έχει προσδιοριστεί ο αριθμός των επεισοδίων. Πάντως, το όλο εγχείρημα θα αντλήσει υλικό από το βιβλίο που έγραψε η Kendra Bean το 2013, το Vivien Leigh: An Intimate Portrait”.