Το BBC μεταφέρει το ‘The War of the Worlds’ του H.G. Wells στη μικρή οθόνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο πλανήτης μας πολιορκείται από έναν ανελέητο εξωγήινο εχθρό
30 Σεπτεμβρίου 2019 09:25
Το BBC μεταφέρει το ‘The War of the Worlds’ του H.G. Wells στη μικρή οθόνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγήκε επίσημο trailer για την επερχόμενη sci-fi μίνι σειρά The War of the Worlds του BBC η οποία εμπνέεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του H.G. Wells, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο σε σκληρόδετη έκδοση το 1898.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στην Αγγλία του τέλη 19ου με αρχές του 20ου αιώνα, εστιάζοντας σε ένα νεαρό ζευγάρι, τον ‘George’ (Rafe Spall) και την ‘Amy’ (Eleanor Tomlinson) οι οποίοι αποφασίζουν να συζήσουν πηγαίνοντας κόντρα στις συντηρητικές αντιλήψεις της εποχής τους και μετακινούνται σε ένα ήσυχο μέρος στην ύπαιθρο. Ωστόσο, αυτό για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένοι είναι η ξαφνική εισβολή εξωγήινων στην Γη. Πλέον, το ανθρώπινο γένος έρχεται αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο της επικείμενης εξάλειψής του και θα χρειαστεί να παλέψει σκληρά για την επιβίωσή του.

Τα γυρίσματα του The War of the Worlds πραγματοποιήθηκαν στο Liverpool, με το project αυτό να συνιστά μία συμπαραγωγή του BBC, της Mammoth Screen, της Creasun Media και της Red Square. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: