Στο ‘Penny Dreadful: City of Angels’ ένας σατανικός εχθρός τρομοκρατεί το Los Angeles (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Daniel Zovatto και Nathan Lane να βάζουν τα δυνατά τους να τον πολεμήσουν
22 Απριλίου 2020 22:06
Στο ‘Penny Dreadful: City of Angels’ ένας σατανικός εχθρός τρομοκρατεί το Los Angeles (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο trailer για την spin-off σειρά τρόμου και φαντασίας Penny Dreadful: City of Angels όπου ως δημιουργός υπογράφει ο John Logan, όπως άλλωστε και στην πρωτότυπη ανθολογία όπου επικεφαλής ήταν η Eva Green και ο Josh Hartnett.

Το τηλεοπτικό franchise εμπλουτίζεται με ένα ακόμη σόου, μόνο που αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται στο Los Angeles τέλη της δεκαετίας του 1930, το 1938, όπου κυριαρχούν οι μεξικανο-αμερικανικές φολκλόρ επιρροές και η αύρα του αντίστοιχου κοινωνικοπολιτισμικό πλαισίου.

Πρωταγωνιστές εδώ είναι ο Daniel Zovatto (Here and Now, Don’t Breathe), ο Nathan Lane (The Birdcage) και η Natalie Dormer (Picnic at Hanging Rock, Game of Thrones).

Ο Zavatto υποδύεται τον ‘Tiago Vega’, τον πρώτο μεξικανο-αμερικανικών καταβολών ντεντέκτιβ του Los Angeles. Εκείνος και οι δικοί του κουβαλούν μία βαριά κληρονομιά αναμνήσεων και εμπειριών, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζονται με ρατσισμό από τους γύρω τους, ενώ πια μία υπερφυσική απειλή ξεπροβάλλει μετά από έναν αποτρόπαιο φόνο κοντά στη συνοικία τους. Ο επιθεωρητής αυτός μαζί με τον μέντορά του, ‘Lewis Michener’ (Lane) αρχίζουν την έρευνα, αλλά παράλληλα διαπιστώνουν ότι είναι πολύ χειρότερη η αλήθεια που κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά, με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος, και μία πλεκτάνη υποκινούμενη από Ναζί να έχει στηθεί για να προετοιμάσουν το έδαφος για το Τρίτο Ράιχ.

Εμφανίζονται επιπλέον η Jessica Garza (The Purge) ως η ‘Josefina’, νεότερη αδερφή του ήρωα, ο Johnathan Nieves (New Amsterdam) ως ο ‘Mateo’, ο ατίθασος αδερφός του, ‘Tiago’, και η Kerry Bishé (Halt and Catch Fire) ως η λεγόμενη ‘Αδερφή Molly’, μία «χαρισματική ρήτορας» η οποία μάχεται με το δικό της σκοτάδι.

Οι ηθοποιοί που συγκροτούν το υπόλοιπο επιτελείο είναι οι: Amy Madigan (Gone Baby Gone), Brent Spiner (Outcast), Lin Shaye (Insidious), Rory Kinnear (Penny Dreadful), Piper Perabo (Covert Affairs), Adam Rodriguez (Criminal Minds), Thomas Kretschmann (Avengers: Age of Ultron), Lorenza Izzo (Once Upon a Time in Hollywood), Michael Gladis (Mad Men), Dominic Sherwood (Shadowhunters), και ο Ethan Peck (Star Trek: Discovery).

Το Penny Dreadful: City of Angels έρχεται στο Showtime στις 26 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: