Καινούργια αποκάλυψη για το Vikings!

Tα πρώτα spoilers κυκλοφόρησαν κιόλας!
07 Φεβρουαρίου 2018 08:25
Καινούργια αποκάλυψη για το Vikings!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Express.UK. βγήκαν στην δημοσιότητα τα πρώτα spoilers έπειτα και από το mid-season finale του 5ου κύκλου του επιτυχημένου σόου εποχής του History Channel με τίτλο Vikings.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι στο περιεχόμενο του κειμένου, που ακολουθεί παρακάτω, αναγράφεται ένα σημαντικό spoiler για μία από τις πιθανές τροπές που μπορεί να πάρει η σειρά.

Όσοι θεωρείτε ότι δεν θέλετε να προχωρήσετε περαιτέρω, καλύτερα να διακόψετε την ανάγνωση εδώ!

SPOILER WARNING!


Το πρώτο μισό της 5ης σεζόν έχει ήδη ολοκληρωθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οι αναμενόμενες διαρροές σχετικά με τις μέλλουσες εξελίξεις της εν λόγω ιστορικής τηλεοπτικής μυθοπλασίας.

Στα δέκα επεισόδια που έπονται η συνέχεια θα είναι καταιγιστική και αν κρίνει κανείς το διάστημα, που διήρκησε η παύση που μεσολάβησε ανάμεσα στο α’ και στο β’ μισό της 4ης σεζόν, μάλλον το Vikings θα επανέλθει μέσα στους θερινούς μήνες του 2018.

Παρόλαυτα, έχει δοθεί  το έναυσμα της παραγωγής του 6ου κύκλου, με την Katheryn Winnick, την γνωστή σε όλους “Lagertha” να επωμίζεται εν προκειμένω και καθήκοντα σκηνοθέτη.

Όσον αφορά λοιπόν, το επεισόδιο όπου η ίδια κρατάει την κλακέτα και δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές στα υπόλοιπα μέλη του cast, δημοσιοποιήθηκαν τόσο από τον λογαριασμό της στο Instagram, όσο και από το αντίστοιχο προφίλ που διατηρεί ο τηλεοπτικός γιος της, Bjorn (Alexander Ludwig), στιγμιότυπα στα οποία απεικονίζονται ο ίδιος μόνος του και έπειτα μαζί με εκείνη και τον Marco Ilsø που υποδύεται τον ετεροθαλή αδερφό του, Hvitserk.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι εν λόγω ανδρικές φιγούρες επιβιώνουν της εμφύλιας αναμέτρησης, που μαίνεται με τον Ivar τον Ασπόνδυλο (Alex Høgh Andersen). Πολλοί εικάζουν ότι ο τελευταίος μάλλον θα χάσει αυτόν τον πόλεμο και ο πρωτότοκος του Ragnar θα ανέλθει στον θρόνο του Kattegat. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται επιπρόσθετα, ότι η Lagertha θα προσμετρηθεί ανάμεσα στις απώλειες της άγριας αιματηρής διαμάχης που ξέσπασε.

Η συνωμοσιολογία συνεχίζεται, κάτι που θα εξακολουθήσει να υφίσταται μέχρι να επιστρέψει ο 5ος κύκλος του Vikings με το κομμάτι εκείνο που έχει απομείνει να εξιστορηθεί.

 

“Mom! the meatloaf! now!”- photo cred @alexhoeghandersen you talent you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander Ludwig (@alexanderludwig) στις

 

So proud to direct my talented boy @alexanderludwig. ??#Proudmama #Director #Vikings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katheryn Winnick (@katherynwinnick) στις

 

Breaking down the scene with the Lothbrok brothers. @marcoilsoe @alexanderludwig #Director ? #Vikings ⚔️ - photo @slickwinnick

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katheryn Winnick (@katherynwinnick) στις