Πρόωρο τέλος για το Vikings: Valhalla στο Netflix

Οι περιπέτειες των Leif, Harald και Freydis θα τελειώσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο
08 Οκτωβρίου 2023 14:44
Πρόωρο τέλος για το Vikings: Valhalla στο Netflix

Πρόωρο τέλος στο ταξίδι και τις περιπέτειες των Βίκινγκς βάζει το Netflix. Το ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτει ότι η επερχόμενη 3η σεζόν του Vikings: Valhalla θα είναι και η τελευταία του, καθώς το Netflix την κόβει από τον αέρα. 

Οι λόγοι πίσω από την ακύρωση του Vikings: Valhalla από το Netflix παραμένουν άγνωστοι, αλλά ίσως και να οφείλονται στο ότι δεν κατάφερε να προσελκύσει την αναμενόμενη τηλεθέαση. 

Για την ιστορία το Vikings Valhalla ήταν sequel spin-off της σειράς "Vikings" του History Channel που διηγούταν τις θρυλικές ιστορίες του εξερευνητή Leif Eriksson (Sam Corlett), της αδελφής του Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) και του Σκανδιναβού πρίγκιπα Harald Sigurdsson (Leo Suter).

Στην παραγωγή της σειράς βρισκόταν ο Stuart, μαζί με τον δημιουργό της πρωτότυπης σειράς "Vikings" του History Channel, τον Michael Hirst. 

Η ανακοίνωση του δημιουργού, Jeb Stuart

Ο showrunner και δημιουργός του Vikings Valhalla δημοσίευσε και μια σχετική ανακοίνωση με μερικά λόγια από τον ίδιο, τα οποία αφήνουν να εννοηθεί ότι υπήρχαν κι άλλες πτυχές των τριών βασικών χαρακτήρων που θα μπορούσαν να εξερευνήσουν σε μελλοντικές σεζόν. 

"Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα τρεις σεζόν για να αφηγηθώ τις ιστορίες του Leif, του Harald και της Freydis. Ήξερα από την αρχή ότι ήθελα να δείξω την εξέλιξη του πώς τρεις από τους πιο διάσημους Βίκινγκς έγιναν τα είδωλα που γνωρίζουμε σήμερα και αυτό ακριβώς κάναμε", δήλωσε ο συνδημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός, Jeb Stuart, σε δήλωσή του.

"Ελπίζω ότι όταν το κοινό θα δει τη νέα σεζόν, θα ενθουσιαστεί με όλα τα νέα επίπεδα που έχουμε πάει αυτούς τους ήρωες. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το έργο πριν από 5 χρόνια, δούλεψα σκληρά με αυτό το απίστευτο καστ και το συνεργείο για να δημιουργήσουμε ένα ταξίδι που όλοι ελπίζαμε ότι θα ήταν ικανοποιητικό. Φυσικά, με τα ιστορικά πρόσωπα, υπάρχουν πάντα περισσότερες πτυχές της ζωής τους που θα μπορούσαν να εξερευνηθούν, αλλά ήταν λογικό από πλευράς ιστορίας τα ταξίδια των Leif, Freydis και Harald να τελειώσουν με την τρίτη σεζόν. Και πραγματικά ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές μας την ολοκλήρωση αυτού του κεφαλαίου της ιστορίας".

Πρώτη ματιά στην 3η σεζόν με φωτογραφίες

Το cast της σειράς περιλαμβάνει επίσης τους Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Goran Visnjic, Laura Berlin, David Oakes, Pollyanna McIntosh, Soren Pilmark, Bradley James, Hayat Kamille, Marcin Dorocinski και Sofya Lebedeva. 

Η 3η και τελευταία σεζόν του Vikings: Valhalla θα προβληθεί εντός του 2024 από το Netflix.