Μια fan του Rick and Morty αντάλλαξε πακέτο szechuan sauce για ένα όχημα

H φρενίτιδα για την σάλτσα των McDonald's ξεπερνάει τα όρια
13 Οκτωβρίου 2017 17:38
Μια fan του Rick and Morty αντάλλαξε πακέτο szechuan sauce για ένα όχημα

Η τρέλα που έπιασε τον Rick στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Rick and Morty για την περίφημη szechuan sauce φαίνεται να έχει εξαπλωθεί και στους fans της σειράς. Η διαφημιστική καμπάνια των McDonald's για να επαναφέρουν την περίφημη σάλτσα που πωλούνταν την περίοδο που προβάλλονταν το Mulan δεν τα πήγε όπως αναμενόταν, με πολλούς fans που περίμεναν ώρες στην ουρά για να πάρουν ένα πακέτο, να καταλήγουν με άδεια χέρια. Έτσι, και πάλι, η szechuan sauce έγινε ανάρπαστη και σπάνια για να τη βρει κανείς. 

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι που η φάση ξεπερνάει τα όρια, όπως της κοπέλας ονόματι Marie, η οποία σε μια online δημοπρασία κατάφερε να πουλήσει το ένα πακέτο της περίφημης "Mulan σως" για ένα ολόκληρο αμάξι, συγκεκριμένα ένα μεταχειρισμένο Volkswagen GTI του 2004. Αρχικά, περίμενε να κάνει την ανταλλαγή με κάτι πινέζες ή παρόμοια αντικείμενα. 

Η κοπέλα, σαφώς, χωρίς να πιστεύει στα μάτια της δέχτηκε την ανταλλαγή και κατέληξε με ένα αμάξι αντί για μια σπάνια σάλτσα των McDonald's. Αξίζει να πούμε πως μερικές δημοπρασίες για ένα γαλόνι (φωτό) της szechuan sauce φτάνουν τα $21.000. Ορίστε και οι αναρτήσεις της στο Facebook. 

 

Αν και πιστεύουμε ότι ο Rick θα έκανε πολύ χειρότερα πράγματα για να αποκτήσει μερικά σακουλάκια της αγαπημένης του sauce.