Daredevil: Born Again - Η Marvel ήταν ανοιχτόμυαλη όταν πάτησε το “reset” στη σειρά λέει ο Charlie Cox

Νέες δηλώσεις
02 Ιουλίου 2024 23:55
Daredevil: Born Again - Η Marvel ήταν ανοιχτόμυαλη όταν πάτησε το “reset” στη σειρά λέει ο Charlie Cox

Οι πρωταγωνιστές του Daredevil: Born Again, Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) και Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) έδωσαν μια νέα συνέντευξη για την επερχόμενη σειρά κατά τη διάρκεια του Fan Expo Boston 2024.

Μεταξύ άλλων, ο Cox δήλωσε ότι η Marvel ήταν αρκετά ανοιχτόμυαλη και κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι τα πρώτα σχέδιά της για την αναγέννηση του Daredevil δεν ήταν τα κατάλληλα και γι’ αυτό το λόγο πάτησε το “reset” όπως είχαμε μάθει.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το αρχικό πλάνο για την επιστροφή του χαρακτήρα της Marvel ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που θα δούμε το 2025 στις οθόνες μας, ενώ από 18 επεισόδια θα αποτελείται τελικά από 9.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil):

Η Marvel ήταν απίστευτα ανοιχτόμυαλη και πρόθυμη να διορθώσει την πορεία της σειράς και ήταν απίστευτα υποστηρικτική. Στην αρχή, δοκιμάζαμε κάτι που ήταν κάπως διαφορετικό και πολύ γρήγορα κατάφεραν να αναγνωρίσουν ότι ίσως να μην δούλευε τόσο καλά αυτό. Εδώ που είμαστε τώρα, νομίζω ότι μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι (εννοεί εκείνος και ο Vincent D'Onofrio).

Στη σκηνοθεσία του "Born Again" συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel.

Στη σειρά θα δείτε και τον Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse, αλλά και την Ayelet Zurer που θα υποδυθεί ξανά την Vanessa Fisk, σε ένα recasting της τελευταίας στιγμής. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt και Michael Gandolfini.

Το Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2025 στο Disney Plus.