Ο Charlie Cox αποκάλυψε την αλήθεια για τη σειρά Daredevil: Born Again

Αυτό που υποπτευόμασταν για τη νέα σειρά του Disney Plus και τη σύνδεσή της με αυτή του Netflix
18 Μαΐου 2024 19:42
Ο Charlie Cox αποκάλυψε την αλήθεια για τη σειρά Daredevil: Born Again

Ο τίτλος "Daredevil: Born Again" για τη νέα σειρά του γνωστού ήρωα της Marvel έχει διπλή σημασία τελικά. Αρχικά η αναγέννηση του ήρωα εντός του MCU όπου θα εμφανιστεί στην πρώτη του solo σειρά, ύστερα από δύο guest εμφανίσεις στα Spider-Man: No Way Home και She-Hulk: Attorney At Law, και δεύτερον ότι το γεγονός πως το project αναγεννήθηκε κυριολεκτικά κατά μεσής της παραγωγής του. 

Θα θυμάστε ότι πέρυσι στην περίοδο της απεργίας των σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ, η Marvel Studios πήρε τη γενναία απόφαση να ξηλώσει τους συντελεστές της νέας σειράς του Daredevil βλέποντας το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, κάνοντας στροφή 180 μοιρών στο ύφος της. Εν τέλει το Daredevil: Born Again θα είναι αυτό που οι fans ήθελαν: μια ανεπίσημη "4η σεζόν" του Daredevil, που πρακτικά θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε η σειρά του Netflix

Τώρα, ο Charlie Cox και ο Vincent D'Onofrio που υποδύoνται τους Matt Murdock και Kingpin αντίστοιχα μίλησαν για το αρχικό πλάνο της Marvel Studios για τη σειρά. Η μεγάλη αποκάλυψη που έκαναν μιλώντας στα ειδικά μέσα ήταν πως αρχικά το πλάνο της Marvel δεν έφερε καμία σύνδεση με το παρελθόν του αντίστοιχου σήριαλ του Netflix και πράγματι θα ήταν ένα ολοκληρωτικό reboot. 

"Αρχικά δε θα ήταν καθόλου έτσι, αλλά πλέον είναι" είπε ο D'Onofrio στην κάμερα του TVLine, με τον Cox να συμφωνεί λέγοντας πως θα "υπάρχουν πάρα πολλές" διασυνδέσεις και crossovers με τις προηγούμενες τρεις σεζόν της Netflix εποχής του Daredevil. Υπάρχει μια "λεπτή ισορροπία" όσον αφορά το παλιό και το καινούργιο στοιχείο στο Daredevil: Born Again, δίνοντας τα εύσημα στους fans αλλά και στο στούντιο που πίεσαν και εν τέλει δέχθηκαν να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές. 

Στη σκηνοθεσία του "Born Again" συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel.

Εκτός του Cox και του Vincent D'Onofrio ως Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse, αλλά και η Ayelet Zurer που θα υποδυθεί ξανά την Vanessa Fisk, σε ένα recasting της τελευταίας στιγμής. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt και ο Michael Gandolfini χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους ακριβώς υποδύονται.

Τελικά, θα υπάρχουν 9 επεισόδια αντί για 18 όπως ήταν στο αρχικό πλάνο της σειράς. Το Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2025 στο Disney Plus.