Δείτε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της σειράς Fallout του Amazon!

Μέσα από το μωβ κανάλι
09 Απριλίου 2024 16:03
Δείτε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της σειράς Fallout του Amazon!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της σειράς Fallout του Amazon και έτσι ο αμερικανικός κολοσσός μόλις ανακοίνωσε μια νέα ενέργεια προώθησης. Στις 11 Απριλίου θα μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν το πρώτο επεισόδιο, ακόμη και χωρίς κάποια συνδρομή.

Ωστόσο, η δωρεάν προβολή του σόου δε θα φιλοξενηθεί στο Amazon Prime, αλλά σε μια άλλη πλατφόρμα του Amazon, στο Twitch! Περνώντας σε λεπτομέρειες, το πρώτο επεισόδιο θα μεταδώσουν εντελώς δωρεάν διάφοροι streamers, όπως οι Shroud, BrookAB, TheOnlyRyann και CohhCarnage.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την ώρα που θα ξεκινήσουν τα streams τους οι διάφοροι δημιουργοί περιεχόμενου. Όπως και να ‘χει όμως, μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλα τα ονόματα που θα συμμετέχουν στην ενέργεια παρακάτω:

Το Fallout θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Απριλίου του 2024 στο Amazon Prime Video με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα την ίδια χρονική στιγμή.

Το σόου του Amazon Prime προφανώς βασίζεται στην ομότιτλη σειρά παιχνιδιών της Bethesda, η οποία είναι μια από τις δημοφιλέστερες και πιο αγαπητές της gaming βιομηχανίας. Η επίσημη περιγραφή του τονίζει:

Το Fallout είναι η ιστορία όσων έχουν και όσων δεν έχουν, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα για κανέναν. 200 χρόνια μετά την αποκάλυψη, οι ευγενικοί κάτοικοι των πολυτελών fallout καταφυγίων αναγκάζονται να επιστρέψουν στην γεμάτη ακτινοβολία κόλαση που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους και ανακαλύπτουν με έκπληξη ένα απίστευτα πολύπλοκο, παράξενο και άκρως βίαιο σύμπαν να τους περιμένει.

Στη σειρά Fallout θα δούμε τον Walton Goggins (The Hateful Eight) στο ρόλο του Ghoul, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ella Purnell που είχε παίξει στο Yellowjackets. Εκείνη υποδύεται την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.

Συγχρόνως, στη σειρά θα δούμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά του Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Τη σειρά επιμελούνται ως δημιουργοί, σκηνοθέτες και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Lisa Joy και Jonathan Nolan του Westworld, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner ανέλαβαν ως showrunners. Φυσικά, συμμετοχή υπάρχει και από την πλευρά της Bethesda, με τον Todd Howard να είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της μέσα από τον player που ακολουθεί.