Φανταστικό ντεμπούτο για το X-Men ’97 στο Rotten Tomatoes

Νέα επεισόδια. Νέα εποχή λέει το Disney Plus
21 Μαρτίου 2024 08:42
Φανταστικό ντεμπούτο για το X-Men ’97 στο Rotten Tomatoes

Η νέα σειρά του Disney Plus με την ονομασία X-Men '97 έκανε ντεμπούτο εχθές με δύο επεισόδια και όπως όλα δείχνουν, είχε ένα καταπληκτικό ντεμπούτο στο Rotten Tomatoes.

Πολλοί fans της Marvel “έτρεξαν” να δουν τη συνέχεια της θρυλικής σειράς των ‘90s, έτσι ώστε να απολαύσουν και πάλι τους λατρεμένους X-Men και τις περιπέτειές τους. Τα πρώτα reviews κυκλοφόρησαν και αυτή τη στιγμή, η σειρά έχει 100% βαθμολογία στο Tomatometer του Rotten Tomatoes, ένα πολύ καλό ντεμπούτο, αν και κατά πάσα πιθανότητα η βαθμολογία αυτή θα πέσει τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι η σειρά παραμένει σε υψηλά επίπεδα και από τις κριτικές των θαυμαστών, μιας και αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο βρίσκεται στο 94% σε βαθμολογία από το κοινό.

Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο Beau DeMayo, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων την έχουν αναλάβει οι Jake Castorena, Chase Conley και Emi Yonemura. Όσον αφορά τη μουσική επένδυση υπεύθυνη εδώ είναι η The Newton Brothers, με την παραγωγή να είναι των Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και DeMayo.

Το X-Men '97 επιστρέφει στην εμβληματική εποχή της δεκαετίας του 1990, όπου μια ομάδα μεταλλαγμένων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπερφυσικές τους ικανότητες γα να προστατεύσουν έναν κόσμο που τους απεχθάνεται και τους φοβάται, αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες προκλήσεις και ένα μέλλον επικίνδυνο και απρόβλεπτο.

Το φωνητικό cast περιλαμβάνει τους Ray Chase ως Cyclops, Jennifer Hale ως Jean Grey, Alison Sealy-Smith ως Storm, Cal Dodd ως Wolverine, JP Karliak ως Morph, Lenore Zann ως Rogue, George Buza ως Beast, AJ LoCascio ως Gambit, Holly Chou ως Jubilee, Isaac Robinson-Smith ως Bishop, Matthew Waterson ως Magneto και Adrian Hough ως Nightcrawler.

Το X-Men '97 παίζει μέσα από το Disney Plus.

Tags: