“Παγωμάρα“ στη Marvel: Απολύθηκε ο δημιουργός της σειράς X-Men '97 μια ανάσα πριν την πρεμιέρα

Μια αναπάντεχη είδηση έρχεται από τα παρασκήνια του MCU
13 Μαρτίου 2024 23:54
“Παγωμάρα“ στη Marvel: Απολύθηκε ο δημιουργός της σειράς X-Men '97 μια ανάσα πριν την πρεμιέρα

"Παγωμάρα" επικρατεί στις τάξεις της Marvel Studios και πιο συγκεκριμένα του τμήματος Marvel Animation μιας και έγινε γνωστό ότι απολύθηκε ξαφνικά ο βασικός παραγωγός και δημιουργός της σειράς "X-Men '97"

O λόγος για τον showrunner, σεναριογράφο και παραγωγό Beau DeMayo, ο οποίος όλον αυτόν τον καιρό βρισκόταν επί ποδός για την προώθηση της πολυαναμενόμενης sequel σειράς του λατρεμένου κινουμένου σχεδίου των 90s, "X-Men: The Animated Series". Η ξαφνική απόλυσή του, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter δεν έχει ακόμη εξηγηθεί από την πλευρά της Marvel, ούτε και από του DeMayo. Το εταιρικό του email απενεργοποιήθηκε, η Marvel δεν σχολίασε το γεγονός και ενημέρωσε το cast και το συνεργείο της σειράς για την απόλυση του επικεφαλής του project. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Beau DeMayo απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram εκεί όπου κάποτε ενημέρωνε τους fans για την πρόοδο της animated σειράς. Όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε μια ανάσα από την πρεμιέρα του X-Men '97 στις 20 Μαρτίου. 

Μάλιστα ότι ετοιμαζόταν να δώσει συνεντεύξεις για το X-Men '97, καθώς και να παρευρεθεί στην αποψινή χολιγουντιανή avant πρεμιέρα της σειράς. Το πιο παράξενο στην όλη υπόθεση είναι πως λέγεται ότι είχε ολοκληρώσει το γράψιμο του σεναρίου για τη 2η σεζόν του X-Men '97, ενώ είχε συζητήσει με τους υπόλοιπους συντελεστές και πιθανές ιδέες για το που θα μπορούσε να πάει η σειρά στην 3η σεζόν. 

Στο νέο behind the scenes βίντεο της Marvel Studios για τη σειρά όπου μιλούν οι συντελεστές αλλά και οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους, ο De Mayo είναι εξαφανισμένος. 

Το X-Men '97 θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus στις 20 Μαρτίου 2024, αποτελούμενο από 10 επεισόδια.