X-Men '97: Το πρώτο trailer μας πηγαίνει στην χρυσή εποχή των μεταλλαγμένων της Marvel

Η νοσταλγία χτυπάει “κόκκινο“ και ευτυχώς γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει!
16 Φεβρουαρίου 2024 16:43
X-Men '97: Το πρώτο trailer μας πηγαίνει στην χρυσή εποχή των μεταλλαγμένων της Marvel

Ένα από τα ωραιότερα trailer που έδωσε ποτέ η Marvel Studios και αυτό που χτυπάει στην καρδιά της νοσταλγίας είναι αυτό του "X-Men '97". Πρόκειται για την αναβίωση της πιο λατρεμένης σειράς κινουμένων σχεδίων που έγινε ποτέ για τους μεταλλαγμένους της Marvel, το "X-Men: The Animated Series", το οποίο είχε σταματήσει να προβάλλεται το 1997 και πλέον θα συνεχίσει η ιστορία από εκεί ακριβώς που μας άφησε σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά. 

Η πρώτη χορταστική ματιά στο X-Men '97 έχει μια γερή δόση νοσταλγίας καθώς δείχνει πλάνα μέσα από μία παλιού τύπου CRT τηλεόραση της παλιάς σειράς, σα να βλέπαμε το X-Men: The Animated Series" ένα πρωινό Σαββάτου. Έπειτα το trailer "αλλάζει" συχνότητα και παρουσιάζει πλάνα από το remake -ουσιαστικά- της παλιάς animated σειράς των X-Men, με τον Cyclops σε ηγετικό ρόλο να λέει την ατάκα "Το me, my X-Men", όπως κάποτε την έλεγε ο Professor X.

H σειρά θα συνεχίσει μετά τον θάνατο του Charles Xavier, σαν μία άτυπη 6η σεζόν του The Animated Series. Σε αυτήν οι μεταλλαγμένοι θα συναντήσουν ένα αβέβαιο μέλλον καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα του trailer αποκαλύπτεται ότι ο Xavier άφησε όλη του την διαθήκη στον πρώην φίλο του και εχθρό των X-Men, τον Magneto. Πώς θα αντιμετωπίσουν όμως αυτό το νέο μέλλον οι Wolverine, Morph, Rogue, Beast, Gambit, Jubilee, Bishop και οι υπόλοιποι X-Men, μένει να το δούμε τον ερχόμενο Μάρτιο. 

Αρκετοί voice actors από το παρελθόν των X-Men επιστρέφουν για να δανείσουν τις φωνές τους όπως οι Cal Dodd (Wolverine) και Alison Sealy Smith (Storm), ενώ ρόλοι όπως αυτή του Norm Spencer (Cyclops) και David Hemblen (Magneto) έπρεπε να αντικατασταθούν λόγω του ότι έφυγαν και οι δύο από τη ζωή το 2020. Οι Ray Chase και Matthew Waterson αναλαμβάνουν τους ρόλους αυτή τη φορά. Επίσης συμμετέχουν οι: Jennifer Hale ως Jean Grey, JP Karliak ως Morph, Lenore Zann ως Rogue, George Buza ως Beast, AJ LoCascio ως Gambit, Holly Chou ως Jubilee, Isaac Robinson-Smith ως Bishop, Matthew Waterson ως Magneto και Adrian Hough ως Nightcrawler.

Το X-Men '97 θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus στις 20 Μαρτίου 2024, αποτελούμενο από 10 επεισόδια. 

Απολαύστε το trailer του X-Men '97 παρακάτω: