Ένας σταρ των X-Men φιλοδοξεί πως θα επιστρέψει ξανά μετά το πρόσφατο cameo του

Θα ξαναδούμε μάλλον τον Beast στο MCU
23 Νοεμβρίου 2023 22:47
Ένας σταρ των X-Men φιλοδοξεί πως θα επιστρέψει ξανά μετά το πρόσφατο cameo του

SPOILERS για την ταινία The Marvels και την post-credits σκηνή


Η τελευταία σκηνή του The Marvels σύστησε για πρώτη φορά τους X-Men στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έστω κι αν ήταν για μερικά λεπτά και χωρίς κάποιον πρωτοκλασάτο χαρακτήρα. Στο φινάλε η Monica Rambeau έσκισε μια πύλη στον χωροχρόνο και κατέληξε σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου την περισυνέλλεξαν οι X-Men. 

Εκεί ξυπνώντας μετά το "ατύχημά" της η Rambeau βλέπει μπροστά της την "μητέρα" της Maria Rambeau μόνο που σε αυτό το σύμπαν είναι η Binary, μια βερσιόν της που απέκτησε τις δυνάμεις της Captain Marvel, αντί για την Carol Danvers. Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι η τεράστια μπλε τριχωτή φιγούρα του Beast και μάλιστα όχι του Nicholas Hoult, αλλά του παλιού με τον Kelsey Grammer της σειράς "Frazier" να τον ενσαρκώνει. 

O ηθοποιός μίλησε για το cameo του στο The Wrap κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης και εμφανίστηκε αισιόδοξος ή καλύτερα σχεδόν σίγουρος ότι θα τον ξαναδούμε στο μέλλον. "Ελπίζω ότι θα τον ξαναδείτε. Μπορώ να πω με αρκετή δόση αυτοπεποίθησης ότι θα τον δείτε ξανά. Θα το ήθελα πολύ" είπε χαρακτηριστικά. 

Προφανώς με το Multiverse πλέον να παίζει κεντρικό ρόλο στο MCU και τους X-Men να ετοιμάζονται για την δική τους ταινία και μια δυνατή εμφάνιση στο Avengers: Secret Wars, ο Grammer μάλλον θα είναι ξανά ο κινηματογραφικός Beast. 

Για την ιστορία ο Grammer εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Beast στο X-Men: The Last Stand του 2006 και έπειτα για ένα cameo στο X-Men: Days of Future Past του 2014. Τρία χρόνια νωρίτερα όμως είχε αντιακτασταθεί από τον NIcholas Hoult που υποδύθηκε μια διαφορετική νεαρότερη βερσιόν του Beast στα X-Men: First ClassX-Men: Days of Future PastX-Men: Apocalypse, κα πιο πρόσφατα στο X-Men: Dark Phoenix

Φαίνεται όμως πως οι υποχρεώσεις του Hoult με το νέο DC Universe, εκεί όπου θα παίξει τον νέο Λεξ Λούθορ στο Superman: Legacy του James Gunn, τον κρατούν πίσω από το να επιστρέψει. Ίσως για αυτό να επιλέχθηκε ο Grammer ξανά για να παίξει έναν Variant του Beast.