X-Men '97: Τερματίζουν τη 90s νοσταλγία τα νέα trailers της sequel σειράς

Σα να ξεπηδούν από διαφημιστικά για παιδικά που βλέπαμε παλιά τα Σαββατοκύριακα
14 Μαρτίου 2024 22:12
X-Men '97: Τερματίζουν τη 90s νοσταλγία τα νέα trailers της sequel σειράς

Απομένουν λιγότερο από 10 μέρες για την πρεμιέρα του X-Men '97 της πολυαναμενόμενης συνέχειας της λατρεμένης σειράς κινουμένων σχεδίων "X-Men: The Animated Series", η οποία άφησε εποχή. 

Για αυτόν τον λόγο η Marvel Animation κυκλοφόρησε πλούσιο υλικό για τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων της Marvel, το οποίο θέλει να αγγίξει της ευαίσθητες νοσταλγικές χορδές των fans που μεγάλωσαν με την αυθεντική σειρά. Για αυτό και πολλά από τα trailers έχουν μια 90's ρετρό αισθητική βιντεοκασσέτας ή είναι σα να ξεπετάγονται από τις παλιές CRT οθόνες, που μικροί βλέπαμε παιδικά τα Σαββατοκύριακα. 

Παράλλληλα δημοσιεύθηκε και μια ολόκληρη σκηνή από το X-Men '97, όπου σε αυτή η ομάδα των μεταλλαγμένων με τους Wolverine, Gambit, Rogue, Beast, Cyclops και τους υπόλοιπους, έρχεται αντιμέτωπη με τους διαβόητους Sentinels. Δείτε την παρακάτω: 

Πριν μερικά 24ωρα όμως επικράτησε παγωμάρα στην παραγωγή του X-Men '97 εξαιτίας της ξαφνικής απόλυσης του βασικού δημιουργού και παραγωγού της σειράς, Beau DeMayo, χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση και μάλιστα μία μέρα πριν την αβάν πρεμιέρα και 10 μέρες πριν κυκλοφορήσει η σειρά στο κοινό. 

Αρκετοί voice actors από το παρελθόν των X-Men επιστρέφουν για να δανείσουν τις φωνές τους όπως οι Cal Dodd (Wolverine) και Alison Sealy Smith (Storm), ενώ ρόλοι όπως αυτή του Norm Spencer (Cyclops) και David Hemblen (Magneto) έπρεπε να αντικατασταθούν λόγω του ότι έφυγαν και οι δύο από τη ζωή το 2020. Οι Ray Chase και Matthew Waterson αναλαμβάνουν τους ρόλους αυτή τη φορά. Επίσης συμμετέχουν οι: Jennifer Hale ως Jean Grey, JP Karliak ως Morph, Lenore Zann ως Rogue, George Buza ως Beast, AJ LoCascio ως Gambit, Holly Chou ως Jubilee, Isaac Robinson-Smith ως Bishop, Matthew Waterson ως Magneto και Adrian Hough ως Nightcrawler.

Το X-Men '97 θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus στις 20 Μαρτίου 2024, αποτελούμενο από 10 επεισόδια. 

Tags: