Μάθαμε τα νεότερα για το επόμενο The Office

Ο Greg Daniels βρήκε μάλλον τον συνδημιουργό του
20 Μαρτίου 2024 23:21
Μάθαμε τα νεότερα για το επόμενο The Office

Κάποια πολύ ευχάριστα νέα ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας που αφορούν το επόμενο The Office. Ο Greg Daniels, ο δημιουργός του αμερικάνικου The Office συνεχίζει να εργάζεται αυτόν τον καιρό με διάφορους σεναριογράφους για να φέρουν στη μικρή οθόνη τη νέα σειρά που θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν. Όχι, το νέο The Office δε θα είναι reboot ή remake του αμερικάνικου, αλλά ένα νέο mockumentary που θα βρίσκεται στο ίδιο universe.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Michael Koman του Nathan For You θα είναι ο συνδημιουργός της σειράς αν το νέο The Office προχωρήσει και πάρει το πράσινο φως. Το νέο σόου έρχεται από την Universal Television και βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη, αλλά όλα παίζονται και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Το επερχόμενο (;)The Office θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο αλλά θα φέρει νέους χαρακτήρες στον ίδιο κόσμο με αυτόν της σειράς που πρωταγωνιστούσε ο Steve Carell. Για την ιστορία, ο Koman έχει στο ενεργητικό του ένα παρόμοιο project, το Nathan For You, όπου ήταν κάτι σαν ντοκιμαντέρ-σειρά που επικεντρωνόταν στον χαρακτήρα του Nathan Fielder, ο οποίος χρησιμοποίησε το επιχειρηματικό του υπόβαθρο για να προσπαθήσει να βοηθήσει ανταγωνιστικές εταιρίες. Η σειρά προβλήθηκε στο Comedy Central για τέσσερις σεζόν.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι Daniels, ο οποίος διασκεύασε για το αμερικανικό κοινό το The Office από την ομώνυμη σειρά του BBC, ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει το νέο του project, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα, όπως λένε όλοι, θα πάρει το πράσινο φως.

Ευχάριστα νέα για το επόμενο The Office

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη το αμερικάνικο The Office, η σύνοψη λέει τα εξής: "Αυτή η πετυχημένη κωμωδία περιγράφει τα κουσούρια των δυσαρεστημένων υπαλλήλων γραφείου στην εταιρία χαρτικών Ντάντερ Μίφλιν με αφεντικό τον Μάικλ Σκοτ."

Στη σειρά έπαιζαν οι Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Kate Flannery, Phyllis Smith, Creed Bratton, Oscar Nuñez, B.J. Novak, Mindy Kaling, Ed Helms και άλλοι.

Για την ιστορία, το αμερικάνικο The Office έκανε πρεμιέρα το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2013 ύστερα από 188 επεισόδια. Η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες κωμωδίες της τηλεόρασης, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα για το αστείρευτο χιούμορ και τους χαρακτήρες της. Μάλιστα, η σειρά είναι γνωστή και για τα πολλά και επιτυχημένη memes που έχει δημιουργήσει στο διαδίκτυο.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο The Office παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: