Το θρυλικό The Office γίνεται reboot με τον αρχικό δημιουργό του!

Ναι, reboot του αμερικάνικου The Office
25 Σεπτεμβρίου 2023 13:36
Το θρυλικό The Office γίνεται reboot με τον αρχικό δημιουργό του!

Όχι δεν είναι ψέμα. Το αμερικάνικο The Office θα γίνει reboot από τον ίδιο δημιουργό και θα έρθει στις οθόνες σας κατά πάσα πιθανότητα με νέα πρόσωπα. Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, αλλά έγινε γνωστό ότι ο showrunner και ένας από τους δημιουργούς τους σειράς, Greg Daniels, θα βρίσκεται στο νέο project.

Η είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας από το Puck του δημοσιογράφου, Matt Belloni, ο οποίος έλαβε μια επιστολή που αναφέρει ότι το αμερικάνικο The Office θα γίνει reboot από τον Greg Daniels.

Τα νέα για το reboot της σειράς ήρθαν στο πλαίσιο αναφοράς όλων των έργων και των συμφωνιών που πρόκειται να ανακοινωθούν μόλις τελειώσει επίσημα η απεργία των σεναριογράφων. Επίσης, προς το παρόν δε γνωρίζουμε το cast που θα έχει η νέα σειρά, αλλά ούτε εάν επιστρέψει κάποιος ηθοποιός από τα παλιά.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη την αμερικάνικη θρυλική σειρά, η σύνοψή της λέει τα εξής: "Αυτή η πετυχημένη κωμωδία περιγράφει τα κουσούρια των δυσαρεστημένων υπαλλήλων γραφείου στην εταιρία χαρτικών Ντάντερ Μίφλιν με αφεντικό τον Μάικλ Σκοτ."

Στη σειρά έπαιζαν οι Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Kate Flannery, Phyllis Smith, Creed Bratton, Oscar Nuñez, B.J. Novak, Mindy Kaling, Ed Helms και άλλοι.

Για την ιστορία, το αμερικάνικο The Office έκανε πρεμιέρα το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2013 ύστερα από 188 επεισόδια. Η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες κωμωδίες της τηλεόρασης, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα για το αστείρευτο χιούμορ και τους χαρακτήρες της. Μάλιστα, η σειρά είναι γνωστή και για τα πολλά και επιτυχημένη memes που έχει δημιουργήσει στο διαδίκτυο.

Τέλος, ακούγεται εδώ και πολλά χρόνια ότι έρχεται η reboot σειρά του αμερικάνικου The Office, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν έτοιμη για να προχωρήσει, αλλά αυτό αλλάζει τώρα.

Αυτές ήταν όλες οι πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για το νέο The Office, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: