Ευχάριστα νέα για το επόμενο The Office

Ετοιμάζεται το “writers room” για να βρουν ιδέες για μία συνέχεια
14 Ιανουαρίου 2024 10:16
Ευχάριστα νέα για το επόμενο The Office

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε μάθει ότι το νέο The Office που θέλει να ετοιμάσει ο Greg Daniels, ο οποίος είναι ο δημιουργός της βραβευμένης και πολύ επιτυχημένης Αμερικάνικης σειράς, δε θα είναι τελικά reboot. Φαίνεται ότι ο δημιουργός θέλει να κάνει κάτι άλλο που θα επεκτείνει αυτό το σύμπαν και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Το ρεπορτάζ έχει το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι το νέο The Office είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιηθεί. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πηγές του συγκεκριμένου site, ο Daniels, ο οποίος διασκεύασε για το αμερικανικό κοινό το The Office από την ομώνυμη σειρά του BBC, ετοιμάζεται τώρα να βρει τη δημιουργική ομάδα της νέας σειράς.

Πιο συγκεκριμένα ακούγεται ότι αυτόν τον καιρό ψάχνει σεναριογράφους και παράλληλα ετοιμάζεται να βρει διάφορους ανθρώπους που θα του προτείνουν ιδέες για μία νέα σειρά που θα επεκτείνει τον κόσμο του The Office. Μάλιστα, οι πηγές λένε ότι όλα αυτά θα αρχίσουν από αυτήν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου.

Η νέα σειρά, η οποία δε θα είναι τελικά reboot, πιθανότατα θα διαδραματίζεται σε ένα ολοκαίνουργιο γραφείο (The Office) με ολοκαίνουργιους χαρακτήρες, αλλά στον ίδιο κόσμο με την αμερικάνικη έκδοση της σειράς που πρωταγωνιστούσε ο Steve Carell.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη το αμερικάνικο The Office, η σύνοψη λέει τα εξής: "Αυτή η πετυχημένη κωμωδία περιγράφει τα κουσούρια των δυσαρεστημένων υπαλλήλων γραφείου στην εταιρία χαρτικών Ντάντερ Μίφλιν με αφεντικό τον Μάικλ Σκοτ."

Το νέο The Office δεν είναι τελικά reboot αλλά κάτι άλλο!

Στη σειρά έπαιζαν οι Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Kate Flannery, Phyllis Smith, Creed Bratton, Oscar Nuñez, B.J. Novak, Mindy Kaling, Ed Helms και άλλοι.

Για την ιστορία, το αμερικάνικο The Office έκανε πρεμιέρα το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2013 ύστερα από 188 επεισόδια. Η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες κωμωδίες της τηλεόρασης, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα για το αστείρευτο χιούμορ και τους χαρακτήρες της. Μάλιστα, η σειρά είναι γνωστή και για τα πολλά και επιτυχημένη memes που έχει δημιουργήσει στο διαδίκτυο.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο The Office παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: