Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του νέου The Office!

Δείτε το cast με τους δύο ηθοποιούς
20 Απριλίου 2024 15:41
Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του νέου The Office!

Το νέο The Office έχει κλείσει από τώρα δύο βασικούς πρωταγωνιστές και μόλις μάθαμε ποιοι είναι! Η νέα σειρά που θα βασίζεται στο πασίγνωστο και επιτυχημένο σύμπαν που δημιούργησε ο Greg Daniels για το αμερικανικό κοινό βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και καιρό, αν και ακόμα δεν έχει πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει τα γυρίσματά του.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το νέο The Office δε θα είναι reboot ή remake του αμερικάνικου, αλλά ένα νέο mockumentary που θα βρίσκεται στο ίδιο universe. O Michael Koman του Nathan For You θα είναι ο συνδημιουργός της σειράς μαζί με τον Daniels, αν πάνε όλα καλά και προχωρήσει, ενώ φυσικά θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Universal Television.

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Greg Daniels έχει βρει ήδη τους δύο βασικούς ηθοποιούς της σειράς και δεν είναι άλλοι από τους Domhnall Gleeson και Sabrina Impacciatore. Ο πρώτος είναι αρκετά γνωστός ηθοποιός, αφού μπορεί να τον θυμάστε μέσα από την ταινία The Revenant που κυκλοφόρησε το 2015, αλλά και μέσα από τα About Time, The Patient και Ex Machina. Η Sabrina Impacciatore είναι επίσης ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της στη σειρά The White Lotus του HBO.

Το επερχόμενο The Office αναμένεται να έχει ένα εξίσου μεγάλο cast σαν κι αυτό που είδαμε παλιότερα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε κι άλλους ηθοποιούς στο άμεσο μέλλον.

Η καινούργια σειρά θα φέρει νέους χαρακτήρες στον ίδιο κόσμο με αυτόν της σειράς που πρωταγωνιστούσε ο Steve Carell. Για την ιστορία, ο Koman έχει στο ενεργητικό του ένα παρόμοιο project, το Nathan For You, όπου ήταν κάτι σαν ντοκιμαντέρ-σειρά που επικεντρωνόταν στον χαρακτήρα του Nathan Fielder, ο οποίος χρησιμοποίησε το επιχειρηματικό του υπόβαθρο για να προσπαθήσει να βοηθήσει ανταγωνιστικές εταιρίες. Η σειρά προβλήθηκε στο Comedy Central για τέσσερις σεζόν.

Ευχάριστα νέα για το επόμενο The Office

Ο Daniels ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει το νέο του project στην Universal, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα, όπως λένε όλοι, θα πάρει το πράσινο φως. Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη το αμερικάνικο The Office, η σύνοψη λέει τα εξής: "Αυτή η πετυχημένη κωμωδία περιγράφει τα κουσούρια των δυσαρεστημένων υπαλλήλων γραφείου στην εταιρία χαρτικών Ντάντερ Μίφλιν με αφεντικό τον Μάικλ Σκοτ."

Στη σειρά έπαιζαν οι Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Kate Flannery, Phyllis Smith, Creed Bratton, Oscar Nuñez, B.J. Novak, Mindy Kaling, Ed Helms και άλλοι.

Για την ιστορία, το αμερικάνικο The Office έκανε πρεμιέρα το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2013 ύστερα από 188 επεισόδια. Η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες κωμωδίες της τηλεόρασης, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα για το αστείρευτο χιούμορ και τους χαρακτήρες της. Μάλιστα, η σειρά είναι γνωστή και για τα πολλά και επιτυχημένη memes που έχει δημιουργήσει στο διαδίκτυο.

Tags: