Οι 10 πιο μισητοί τηλεοπτικοί χαρακτήρες όλων των εποχών

Συμφωνείτε με το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας;
07 Ιανουαρίου 2024 23:19
Οι 10 πιο μισητοί τηλεοπτικοί χαρακτήρες όλων των εποχών

Χάρις τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης που υπάρχει εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σπουδαίες σειρές που άφησαν εποχή, η κάθεμια για τους δικούς της λόγους. Όμως το ίδιο συνέβη και με τους χαρακτήρες αφού υπήρξαν χαρακτήρες, ηθοποιοί και ρόλοι που είτε λατρεύτηκαν είτε μισήθηκαν όσο τίποτε άλλο, είτε ο κόσμος λάτρευε να τους μισεί. 

Η τελευταία περίπτωση ακροβατεί σε μια πολύ λεπτή γραμμή και για αυτό τέτοιες λίστες είναι ικανές να έχουν και outsiders, με χαρακτήρες που δε θα περιμένατε να βρίσκονται τόσο ψηλά στο...μίσος που νιώθουν οι τηλεθεατές για αυτούς. Μπορεί ήδη να έχετε σκεφτεί μερικά ονόματα όσο διαβάζατε τον τίτλο αυτού του άρθρου πριν μερικά δευτερόλεπτα και ίσως να πέφτετε μέσα στις προβλέψεις σας. 

Δεν γίνεται να λείπουν χαρακτήρες που μισήθηκαν από εξαιρετικά δημοφιλείς σειρές όπως The Sopranos, The Walking Dead, Breaking Bad αλλά και το Game of Thrones. Υπάρχει βέβαια και μια περίπτωση από τη σειρά "Glee". 

Η συγκεκριμένη λίστα συντάχθηκε από το κοινό της σελίδας Ranker, η οποία είναι γνωστοί για τις ψηφοφορίες που διεξάγει συχνά πυκνά και η συγκεκριμένη έγινε λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2023. Έδωσε λοιπόν τη δύναμη στο κοινό και πάνω από 30.000 τηλεθεατές ρωτήθηκαν και συμμετείχαν στην έρευνα για το ποιοι είναι οι 10 πιο μισητοί τηλεοπτικοί χαρακτήρες όλων των εποχών. Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία του Ranker είναι ανοικτή ακόμα και έχει ανανεωθεί μέχρι την 1/01/24. 

Χωρίς να χρονοτριβούμε παραπάνω ήρθε η ώρα να βουτήξουμε σε αυτό το...μισητό Top 10!


10. Ed Peletier (The Walking Dead)

Πρόκειται για τον σύζυγο της Κάρολ, ο οποίος την κακοποιούσε συνεχώς όπως είχαμε δει στην αξεπέραστη 1η σεζόν του The Walking Dead, αλλά και στην 2η αργότερα. Για την ιστορία τον υποδύθηκε ο Adam Minarovich.

9. Will Schuester (Glee)

Οι fans του Glee θα τον θυμούνται μάλλον για την cringe συμπεριφορά του και τις αμφισβητούμενες μεθόδους του ως καθηγητής. Μάλλον δίκαια o ρόλος του Matthew Morrison βρίσκεται σε αυτή την λίστα.

8. Todd Alquist (Breaking Bad)

Μετά τον Gus Fring ίσως ο πιο μισητός κακός που έβγαλε το Breaking Bad. Ένας κανονικός ψυχοπαθής που τον ενσάρκωσε με όλο του το ταλέντο ο άγνωστος μέχρι τότε Jesse Plemons, στον ρόλο που εκτόξευσε το άστρο της καριέρας του. 

7. Rachel Berry (Glee) 

Όπως είπαμε η λίστα του Ranker είχε και τις εκπλήξεις της με αυτή της Rachel από τη νεανική σειρά μιούζικαλ Glee. Την υποδύθηκε η Lea Michele. 

6. Livia Soprano (The Sopranos)

Η πιο πονηρή και μεγαλύτερη χειραγωγός της οικογένειας των Σοπράνο, η οποία απείλησε ουκ ολίγες φορές ότι θα σκοτώσει τον Τόνι Σοπράνο του James Gandolfini. Την υποδύθηκε η Nancy Merchand. 

5. Cersei Lannister (Game of Thrones)

Τα λόγια είναι περιττά για την Βασίλισσα των 7 Βασιλείων, αδερφή και ερωμένη του Jamie Lannister. Την υποδύθηκε μαεστρικά η Lena Headey μέχρι το φινάλε του Game of Thrones και είναι η τρίτη χαρακτήρας που φιγουράρει στη λίστα από το σύμπαν του George R.R. Martin. 

4. Governor (The Walking Dead)

Ο David Morrissey θα μείνει αξέχαστος για κάθε fan του The Walking Dead όταν η σειρά του AMC σάρωνε σε τηλεθέαση σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν καν γίνουν συνήθεια οι streaming υπηρεσίες. Ο Κυβερνήτης ήταν ο πρώτος μεγάλος villain που γνωρίσαμε από το σύμπαν του Robert Kirkman και όσο να'ναι ο πρώτος κακός ήταν αλλιώς. Κι ας γνωρίσαμε μερικές σεζόν μετά τον επίσης αντιπαθέστατο Negan του Jeffrey Dean Morgan. Αν με ρωτάτε ο Negan θα έπρεπε να είναι στη λίστα και σίγουρα σε υψηλότερη θέση. Glenn δε σε ξεχνάμε! 

3. Shou Tucker (Fullmetal Alchemist Brotherhood)

Πολύ απλά όποιος έχει παρακολουθήσει το Fullmetal Alchemist: Brotherhood ξέρει πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. 

2. Ramsay Bolton (Game of Thrones)

Αν το αφήναμε στην κρίση του υπογράφοντα θα τον έβαζε πρώτο, όμως η ψηφοφορία του Ranker τον κατέταξε στην 2η θέση τνω πιο μισητών. Ο Iwan Rheon έπαιξε με φοβερό τρόπο έναν αυθεντικό μανιακό, τον ψυχάκια γιο του Roose Bolton, του οποίου η μισανθρωπιά ξεχείλιζε και έκανε το μάτι του να αστράφτει. 

1. Joffrey Baratheon (Game of Thrones)

Δεν υπήρχε πιο μισητός χαρακτήρας σε τηλεοπτική σειρά εκείνη την εποχή που το Game of Thrones μεσουρανούσε. Ίσως να ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα μέχρι τότε. Όμως το κακομαθημένο βασιλόπουλο και παιδί του Μπαράθιον και της Σέρσεϊ Λάνιστερ μας έκανε να αφρίζουμε κάθε φορά που τον βλέπαμε στις οθόνες μας και όχι τυχαία, μιας και σε αυτό συνέβαλε η ερμηνεία του νεαρού Jack Gleeson. Τον αποχαιρετάμε με την καλύτερη και πιο αγαπημένη σκηνή που υπάρχει για αυτόν τον χαρακτήρα.