Το νέο The Office δεν είναι τελικά reboot αλλά κάτι άλλο!

Ο δημιουργός μίλησε για το project
12 Νοεμβρίου 2023 20:18
Το νέο The Office δεν είναι τελικά reboot αλλά κάτι άλλο!

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε για ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Matthew Belloni που έλεγε ότι το The Office θα γίνει reboot από τον αρχικό δημιουργό της αμερικάνικης έκδοσης, Greg Daniels. Ωστόσο, φαίνεται ότι το ρεπορτάζ δεν είχε πέσει ακριβώς μέσα και ο Daniels μίλησε για αυτό το project μέσα από μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο The Wrap.

O Greg Daniels δήλωσε και επίσημα ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει reboot την τόσο λατρεμένη σειρά και αποκάλυψε τα πλάνα που έχει εκείνος και η παραγωγή για το νέο The Office. Ο δημιουργός ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας ότι δε θέλει να κάνει μία επανεκκίνηση της σειράς με νέους χαρακτήρες, αντιθέτως είπε ότι το νέο εγχείρημα θέλει να βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το The Office που ξέρετε και αγαπήσατε, όπως ακριβώς βρίσκεται το The Mandalorian στο σύμπαν του Star Wars.

Ακολουθούν όλα όσα είπε ο Daniels για το νέο The Office:

Δεν μου αρέσει να το σκέφτομαι ως reboot, καταλαβαίνετε πως το εννοώ; Γιατί νιώθω ότι τελειώσαμε πολύ όμορφα αυτή την ιστορία. Οι χαρακτήρες είχαν το δικό τους κλείσιμο. Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά την ίδια σειρά με διαφορετικό cast, γιατί νομίζω ότι είχαμε ένα απίστευτο cast, το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Άρα η έννοια του reboot δεν με ενδιαφέρει.

Θα είναι κάτι σαν το The Mandalorian στο σύμπαν του Star Wars, καταλαβαίνετε πως το εννοώ; Αυτό θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον και δημιουργικό. Αλλά δεν ξέρω καν πώς θα το αποκαλούσες αυτό. Δεν ξέρω αν είναι σαν ένα μικρό αδερφάκι του ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως να το παρομοιάσω. Αλλά ο όρος reboot δεν είναι ο κατάλληλος για αυτό.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη το αμερικάνικο The Office, η σύνοψη λέει τα εξής: "Αυτή η πετυχημένη κωμωδία περιγράφει τα κουσούρια των δυσαρεστημένων υπαλλήλων γραφείου στην εταιρία χαρτικών Ντάντερ Μίφλιν με αφεντικό τον Μάικλ Σκοτ."

Στη σειρά έπαιζαν οι Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Kate Flannery, Phyllis Smith, Creed Bratton, Oscar Nuñez, B.J. Novak, Mindy Kaling, Ed Helms και άλλοι.

Για την ιστορία, το αμερικάνικο The Office έκανε πρεμιέρα το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2013 ύστερα από 188 επεισόδια. Η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες κωμωδίες της τηλεόρασης, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα για το αστείρευτο χιούμορ και τους χαρακτήρες της. Μάλιστα, η σειρά είναι γνωστή και για τα πολλά και επιτυχημένη memes που έχει δημιουργήσει στο διαδίκτυο.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο The Office παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: