Πέθανε ο ηθοποιός Ewen McIntosh της σειράς “The Office“

Σε ηλικία 50 ετών
21 Φεβρουαρίου 2024 23:53
Πέθανε ο ηθοποιός Ewen McIntosh της σειράς “The Office“

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ewen McIntosh σε ηλικία 50 ετών, όντας περισσότερο γνωστός για το ρόλο του Big Keith που υποδύθηκε στο βρετανικό "The Office" του BBC, τη σειρά από όπου εμπνεύστηκε το αντίστοιχο αμερικάνικο sitcom.

Λέγεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε γηροκομείο. Ο θάνατός του έλαβε χώρα την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να ανακοινωθούν τα αίτιά του.

"Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Ewen MacIntosh, αγαπημένη ιδιοφυΐα της κωμωδίας, πέθανε ειρηνικά. Η οικογένειά του ευχαριστεί όλους όσοι τον υποστήριζαν, ειδικά το γηροκομείο Willow Green. Σύντομα θα γίνει ιδιωτική αποτέφρωση για την οικογένεια και τους στενούς φίλους και αργότερα μέσα στο έτος θα γίνει ένα επίσημο μνημόσυνο", ανακοίνωσε η εταιρεία που εκπροσωπούσε τον Ιρλανδό ηθοποιό του βρετανικού "The Office". 

Ο συνδημιουργός της σειράς και πρωταγωνιστής του βρετανικού The Office, Ricky Gervais (Ρίκι Ζερβέ), έκανε μια στερνή δήλωση μέσα από τον λογαραισμό του στο Χ γράφοντας: "Πολύ θλιβερά νέα. Ο πολύ αστείος και πολύ αγαπημένος Ewen Macintosh, γνωστός σε πολλούς ως “Big Keith” του The Office, πέθανε. Ένας από τους λίγους αυθεντικούς τύπους."

Εκτός από το The Office, o Ewen McIntosh είχε εμφανιστεί ακι σε άλελς σειρές της βρετανικής τηλεόρασης όπως, "Miranda" και "Little Britain".