DC Universe: Ανατρεπτική εξέλιξη για την “Arkham“ σειρά του Matt Reeves από το σύμπαν του The Batman

Τι αποκάλυψε ο James Gunn για την spinoff σειρά του The Batman
20 Δεκεμβρίου 2023 02:15
DC Universe: Ανατρεπτική εξέλιξη για την “Arkham“ σειρά του Matt Reeves από το σύμπαν του The Batman

Εντός του 2024 αναμενεται να κάνει πρεμιέρα το "The Penguin" με τον Colin Farrell, η πρώτη από τις δύο spinoff σειρές του The Batman στο ξεχωριστό σύμπαν που συνέλαβε ο Matt Reeves και γενικώς άρεσε πολύ στους fans της DC. Η δεύτερη που γνωρίζουμε λίγα πράγματα για αυτή είναι η spinoff "Arkham" σειρά για την οποία τώρα μαθαίνουμε ανατρεπτικά νέα στοιχεία. 

Ο James Gunn, ως συνδημιουργός του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC μαζί με τον Peter Safran, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Threads ότι τελικά αυτή η Arkham σειρά από το σύμπαν του The Batman δε θα λαμβάνει χώρα σε αυτό, αλλά εντός του DC Universe. "Αυτόν τον καιρό ο Matt ετοιμάζει το Arkham σαν μια σειρά εντός του DCU" έγραψε χαρακτηριστικά ο Gunn ανατρέποντας τα δεδομένα. Έπειτα οι fans ζήτησαν από τον δηξιμουργό και σκηνοθέτη του επερχόμενου Superman: Legacy να ξεκαθαρίσει περαιτέρω τι εννοούσε, μιας και το σκηνικό περιπλεκόταν. 

"Ναι θα είναι εντός του DCU. Αγαπάμε τον Matt τόσο ως σκηνοθέτη και ως παραγωγό, επομένως θα παράγει ιστορίες τόσο εντός του δικού του The Batman σύμπαντος όσο και εντός του DCU." έγραψε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ανέφερε πως το συγκεκριμένο project ήταν εξαρχής σχεδιασμένο να υπάρχει εντός του DC Universe και όχι στο Elseworlds, το ξεχωριστό σύμπαν δηλαδή όπου συνυπάρχουν το The Batman του Reeves και τα "Joker" και 'Joker: Folie A Deux" του Todd Phillips. 

"Ήταν από τα πρώτα projects που μας προτάθηκαν όταν εγώ και ο Peter αναλάβαμε. Δεν ξέρω τι μεταλλάξεις υπέστη πριν από αυτό" δήλωσε ο Gunn στο Threads. 

Εν ολίγοις ενώ ξέραμε ότι η Arkham σειρά θα συστήσει περισσότερους κακούς από το The Batman σύμπαν, τώρα μαθαίνουμε ότι αυτοί όλοι θα συνυπάρχουν στο καινούργιο κινηματογραφικό σύμπαν. Ωστόσο, φαίνεται ότι το πολυαναμενόμενο The Batman: Part 2 και ο Σκοτεινός Ιππότης του Robert Pattinson (Ρόμπερτ Πάτινσον) θα παραμείνουν εκτός.

Τουλάχιστον έως ότου ο Gunn προχωρήσει σε μια παρόμοια τέτοια ανατρεπτική δήλωση ή ετοιμάζεται ο Pattinson να γίνει ο βασικός Μπάτμαν του DC Universe χωρίς ακόμη να το ξέρουμε. 

Από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το The Batman Part II θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025.