Πρώτη ματιά στο “Agatha: Darkhold Diaries“, την spinoff σειρά του “WandaVision“ της Marvel

Επιστρέφει η Kathryn Hahn στο ρόλο της μάγισσας Agatha Harkness
27 Νοεμβρίου 2023 23:49
Πρώτη ματιά στο “Agatha: Darkhold Diaries“, την spinoff σειρά του “WandaVision“ της Marvel

Μια έκπληξη επιφύλασσε όσους αγόρασαν το 4K steelbook Blu-ray της σειράς "WandaVision", καθώς μέσα στο extra υλικό κρυβόταν το πρώτο teaser για το "Agatha: Darkhold Diaries". Πρόκειται για τη σειρά spinoff της WandaVision και στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Kathryn Hahn στο ρόλο της Agatha Harkness, της κακιάς μάγισσας με την οποία η Wanda Maximoff της Elisabeth Olsen πάλεψε στο φινάλε. 

Η σειρά βρίσκεται σε παραγωγή τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν και πέρασε μια σειρά από πολλές δημιουργικές, παρασκηνιακές αλλά και αλλαγές στην ημερομηνία κυκλοφορίας της. 

Τα πρώτα πλάνα δημοσιεύτηκαν από διάφορα sites και σελίδες στα social media, στα οποία φαίνεται η Agatha Harkness να φοράει πλέον μια πιο ταιριαστή ενδυμασία που παραπέμπει στην μωβ μαγεία της. Επίσης υπάρχουν πολλές behind the scenes σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς, που φαίνεται να λαμβάνει χώρα και στο Westview, ενώ δίνεται και μια πρώτη ματιά στον "Wiccan" του ηθοποιού Joe Locke από τη σειρά "Heartstopper", ο οποίος υποδύεται το ένα από τα δύο παιδιά της Wanda. Επίσης στο cast θα συμμετέχουν οι: Aubrey Plaza, Patti LuPone, Ali Ahn, Sasheer Zamata και Debra Jo Rupp

Δείτε την πρώτη ματιά στο Agatha: 

Άλλη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για το εν λόγω υλικό είναι ότι πρόκειται για τα γυρίσματα των πρώτων τριών επεισοδίων της σειράς του Disney Plus, ίσως γιατί τα επόμενα επεισόδια να κρύβουν πολλά spoilers για την συνέχεια.

Η σειρά Agatha: Darkhold Diaries θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus τον χειμώνα του 2024, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.