Θα καθυστερήσει αρκετά η τηλεοπτική σειρά του Alien

Μην την περιμένετε το 2024
08 Νοεμβρίου 2023 23:18
Θα καθυστερήσει αρκετά η τηλεοπτική σειρά του Alien

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή για να δείτε την τηλεοπτική σειρά Alien που θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Noah Hawley, καθώς τα νέα που μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξής του, ο δημιουργός της σειράς είπε στο The Wrap, ότι το σόου πρόκειται να καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2025.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Hawley:

Όλοι περιμένουμε να τελειώσει η απεργία. Το σχέδιό μας αυτή τη στιγμή είναι να επιστρέψουν μέσα στον Ιανουάριο και να κάνουμε τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο, τα οποία μπορεί να κρατήσουν μέχρι και τον Ιούλιο, κάτι που τοποθετεί την ημερομηνία μετάδοσης της σειράς για το πρώτο μισό του 2025.

Το Alien ανακοινώθηκε πρώτη φορά πριν από περίπου τρία χρόνια με τα γυρίσματα να ξεκινούσαν το 2021. Ωστόσο το FX αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στο Fargo και έπειτα να ξεκινήσει με το μεγάλο σύμπαν του Ridley Scott. Αργότερα, τα γυρίσματα ήταν να πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2022, αλλά λόγω του κορωνοϊού ούτε αυτό έγινε.

Η κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η Sydney Chandler. Κάποιοι μπορεί να τη θυμάστε μέσα από την πρόσφατη ταινία Don’t Worry Darling με τους Florence Pugh και Harry Styles, ενώ άλλοι ίσως να την ξέρετε μέσα από τη μίνι σειρά Pistol του Hulu. Εκείνη είναι μια νέα ηθοποιός που ξεκίνησε με το The Golden Rut του 2016 και έγινε ευρέως γνωστή και από το Chemistry, ένα μικρού μήκους project του Isaac Garza.

Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια στη σειρά του Alien

H σειρά θα διαδραματίζεται στη Γη και θα συνδυάζει τον τρόμο της αρχικής ταινίας του 1979 με τη δράση του sequel, του Aliens του 1986, το οποίο σκηνοθέτησε ο James Cameron. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ridley Scott θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρίας του, Scott Free. Επίσης, γνωρίζουμε ότι στη σειρά δε θα εμφανιστεί κανένας γνωστός χαρακτήρας από το σύμπαν και έτσι μην περιμένετε κάποια εμφάνιση της Ripley.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το Alien θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2025.

Tags: