Η Disney ανακοίνωσε πότε θα έρθουν οι επόμενες μεγάλες ταινίες της

Τα πλάνα της εταιρίας αποκαλύπτονται
08 Φεβρουαρίου 2024 15:37
Η Disney ανακοίνωσε πότε θα έρθουν οι επόμενες μεγάλες ταινίες της

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα τις ημερομηνίες επερχόμενων ταινιών της, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το Zootopia 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2025, αλλά τώρα μάθαμε πότε ακριβώς να το περιμένουμε.

Αναλυτικότερα, ο CEO της Disney, Bob Iger, επιβεβαίωσε ότι το sequel θα καταφθάσει στα σινεμά στις 26 Νοεμβρίου του 2025. Επίσης, η νέα Alien ταινία, με τίτλο Alien: Romulus θα καταφθάσει φέτος και πιο συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου.

Ο Bob Iger ενημέρωσε τους επενδυτές της Disney ότι και για το 2026 έχει δύο μεγάλα χαρτιά που αναμένεται να γνωρίσουν τεράστια επιτυχία. Ο λόγος γίνεται για το Frozen 3 και το Toy Story 5, τα οποία θα καταφθάσουν σε δύο χρόνια από τώρα, αλλά δεν μάθαμε πότε ακριβώς.

Συνεχίζοντας με τις ανακοινώσεις, το Moana 2 έρχεται στους κινηματογράφους αυτόν τον Νοέμβριο -όπως σας ενημερώσαμε εχθές-, ενώ παράλληλα η ταινία του Mandalorian με τον Pedro Pascal αναμένεται επίσης το 2026.

Όσον αφορά το Moana 2, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρτιά της εταιρίας για φέτος, θα το σκηνοθετήσει ο Dave Derrick Jr. με μουσική των βραβευμένων Abigail Barlow και Emily Bear, της υποψήφιας για Grammy ,Opetaia Foa'i και του τρεις φορές βραβευμένου με Grammy, Mark Mancina. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν ο Dwayne Johnson ή αλλιώς “The Rock” θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Maui.

Το Moana 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Νοεμβρίου.