Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο του Moana 2!

Μάθαμε και την ημερομηνία πρεμιέρας
07 Φεβρουαρίου 2024 23:52
Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο του Moana 2!

Ετοιμαστείτε για μία ολοκαίνουργια περιπέτεια στον κόσμο του Moana με το sequel, το οποίο μόλις μάθαμε πότε ακριβώς θα παίξει στους κινηματογράφους. Η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser της ταινίας, καθώς και την πρώτη εικόνα και παράλληλα αποκάλυψε ότι θα καταφθάσει αυτόν τον Νοέμβριο.

Ο Bob Iger της Disney δήλωσε και επίσημα ότι “το Moana 2 είναι γεγονός και έρχεται τον Νοέμβριο”, ενώ στη συνέχεια είπε τα εξής: Το Moana παραμένει ένα από τα καλύτερα και δημοφιλή franchise και ανυπομονούμε να σας δώσουμε περισσότερο από αυτή τη χαρακτήρα, αλλά και από τον Maui, όταν το Moana 2 κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτόν τον Νοέμβριο.

Το sequel θα σας οδηγήσει σε ένα εκτεταμένο νέο ταξίδι με τους Moana, Maui και ένα ολοκαίνουργιο πλήρωμα απίθανων ναυτικών. Αφού την κάλεσαν οι προγονοί της, η Moana θα πρέπει τώρα να ταξιδέψει στις μακρινές θάλασσες του Oceania σε επικίνδυνα νερά, σε μία περιπέτεια που δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη.

Το Moana 2 το σκηνοθετεί ο Dave Derrick Jr. με μουσική των βραβευμένων με Grammy Abigail Barlow και Emily Bear, της υποψήφιας για Grammy Opetaia Foa'i και του τρεις φορές βραβευμένου με Grammy Mark Mancina. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν ο Dwayne Johnson ή αλλιώς “The Rock” θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Maui.

Ακολουθεί η πρώτη εικόνα από το Moana 2:

Παρακολουθήστε το πρώτο teaser της ταινίας:

Η Disney έχει στα σκαριά αυτόν τον καιρό και την live-action ταινία του Moana με τον The Rock στο ρόλο του Maui. Για την ιστορία, το "Moana" του 2016 ("Βαϊάνα" στην Ευρώπη και την Ελλάδα) σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από $665 εκατ. δολάρια και λατρεύτηκε από μικρούς και μεγάλους χάρη στα πολύ γνωστά και πιασάρικα κομμάτια του όπως το "You're Welcome" και το "How Far I'll Go", τα οποία σύνθεσε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Lin-Manuel Miranda. Μάλιστα το "You're Welcome" (στα ελληνικά "Χαρά Μου") που τραγουδά ο ίδιος ο Johnson έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο, ενώ το βίντεό του στο YouTube έχει γράψει ιστορία με πάνω από 1.6 δισεκατομμύρια προβολές.

Το Moana 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Νοεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: