Έρχεται φρικαλέο VR παιχνίδι τρόμου ALIEN! (BINTEO)

Ανακοινώθηκε το Alien: Rogue Incursion
26 Απριλίου 2024 22:57
Έρχεται φρικαλέο VR παιχνίδι τρόμου ALIEN! (BINTEO)

Ένα ολοκαίνουργιο ALIEN παιχνίδι μόλις ανακοινώθηκε και φιλοδοξεί να είναι μια από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που έχουν βιώσει οι λάτρεις του σύμπαντος!

Ο λόγος γίνεται για το Alien: Rogue Incursion, το οποίο είναι ένα single-player παιχνίδι τρόμου εικονικής πραγματικότητας. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Survios για το SteamVR, το Meta Quest 3 καθώς και το PlayStation VR2 του PS5. Ακόμη δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, αλλά η ομάδα στοχεύει την εορταστική περίοδο της φετινής χρονιάς. Στόχος είναι η δημιουργία μιας immersive εμπειρίας με προηγμένα γραφικά, για τα οποία θα χρησιμοποιείται η Unreal Engine.

Με αφορμή την ανακοίνωση του παιχνιδιού, ο chief product officer του στούντιο, TQ Jefferson, δήλωσε:

Η ομάδα μας στη Survios αποτελείται από μεγάλους fans του Alien και αναπτύσσει το Alien: Rogue Incursion εδώ και πολύ καιρό, τελειοποιώντας την ικανότητά της να συνδυάζει τις πιο προηγμένες τεχνικά, καθηλωτικές και συναρπαστικές VR εμπειρίες με τα καλύτερα franchises. Αυτή η πλήρως πρωτότυπη ιστορία αγκαλιάζει όλα τα αγαπημένα μας στοιχεία από τα 45 χρόνια του Alien, από την έντονη δράση και τη συγκλονιστική εξερεύνηση μέχρι τα τρομακτικά πολυμήχανα Xenomorphs που θα σας κάνουν πραγματικά να ανατριχιάσετε. Ανυπομονούμε οι fans να το πάρουν στα χέρια τους αυτή την εορταστική περίοδο.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alien: Rogue Incursion, αλλά η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από ένα σύντομο teaser trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.