Ένα νέο πρόσωπο υποδέχτηκε η σειρά του Alien

Συμπληρώνεται το cast του Noah Hawley
28 Νοεμβρίου 2023 12:42
Ένα νέο πρόσωπο υποδέχτηκε η σειρά του Alien

Η παραγωγή του Alien του FX συνεχίζει να προσθέτει νέα ονόματα στο cast και μόλις έγινε γνωστό ότι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο υπέγραψε για να βρίσκεται στο σόου.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, ο Timothy Olyphant θα παίξει στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά που τη διαχειρίζεται ο Noah Hawley. Τον Olyphant ίσως τον θυμάστε από την 4η σεζόν του Fargo, καθώς και από την ταινία Hitman του 2007. Εκείνος θα παίξει πλάι στην Sydney Chandler που θα είναι και η πρωταγωνίστρια του σόου.

Το FX κρατάει όλες τις πληροφορίες της σειράς σαν επτασφράγιστο μυστικό, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Olyphant θα παίξει έναν χαρακτήρα ονόματι Kirsh, έναν συνθετικό κρίκο στην υπόθεση, που ενεργεί ως μέντορας και εκπαιδευτής για την Wendy της Chandler. Εκείνος είναι ένα υβρίδιο, ένας meta-human, που έχει τον εγκέφαλο και τη συνείδηση ενός παιδιού αλλά το σώμα ενός ενήλικα.

Ο Olyphant έγινε ευρέως γνωστός και από την επιτυχημένη σειρά Justified που έπαιξε το 2010 και κράτησε για 6 ολόκληρες σεζόν. Επίσης, έχει εμφανιστεί στα Deadwood, The Girl Next Door, Santa Clarita Diet και πολλά ακόμα.

H σειρά του Alien θα διαδραματίζεται στη Γη και θα συνδυάζει τον τρόμο της αρχικής ταινίας του 1979 με τη δράση του sequel, του Aliens του 1986, το οποίο σκηνοθέτησε ο James Cameron. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ridley Scott θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρίας του, Scott Free. Επίσης, γνωρίζουμε ότι στη σειρά δε θα εμφανιστεί κανένας γνωστός χαρακτήρας από το σύμπαν και έτσι μην περιμένετε κάποια εμφάνιση της Ripley.

Όσον αφορά την Sydney Chandler κάποιοι μπορεί να τη θυμάστε μέσα από την πρόσφατη ταινία Don’t Worry Darling με τους Florence Pugh και Harry Styles, ενώ άλλοι ίσως να την ξέρετε μέσα από τη μίνι σειρά Pistol του Hulu. Εκείνη είναι μια νέα ηθοποιός που ξεκίνησε με το The Golden Rut του 2016 και έγινε ευρέως γνωστή και από το Chemistry, ένα μικρού μήκους project του Isaac Garza.

Στη σειρά θα παίζουν επίσης οι Alex Lawther, Samuel Blenkin, Essie Davis, Adarsh Gourav και Kit Young. Την παραγωγή έχει αναλάβει φυσικά το FX, αλλά θα βρίσκεται και ο Ridley Scott.

Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια στη σειρά του Alien

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.