Πτώματα «εξωγήινων» 1.000 ετών παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο του Μεξικού (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ένα από αυτά ενδέχεται να έχει «αυγά» στο εσωτερικό του
13 Σεπτεμβρίου 2023 16:14
Πτώματα «εξωγήινων» 1.000 ετών παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο του Μεξικού (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Πριν από λίγα λεπτά, σε ζωντανή μετάδοση, στο Κογκρέσο του Μεξικού παρουσιάστηκαν δύο πτώματα 1000 ετών που είχαν ανακαλυφθεί το 2017 και δεν ανήκουν σε ανθρώπους. Ναι, υποτίθεται πως πρόκειται για εξωγήινους!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα συγκεκριμένα μικροσκοπικά πτώματα ανακτήθηκαν από ορυχείο στο Περού, μεταξύ των περιοχών Palpa και Nazca και επισημαίνεται πως δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας. Τα πτώματα έχουν μελετηθεί διεξοδικά από επιστήμονες του Αυτόνομου Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικού (UNAM),και χρονολόγηση άνθρακα έδειξε ότι είναι ηλικίας περίπου 1000 ετών.

Σύμφωνα με τον Jaime Maussan, έναν γνωστό ουφολόγο της χώρας που κατέθεσε ενόρκως, το DNA που εξάχθηκε έχει τεράστιες διαφορές με αυτό των ανθρώπων, με το ένα τρίτο του να παραμένει εντελώς άγνωστο! Όπως ισχυρίστηκε στην παρουσίαση του στη μεξικανική κυβέρνηση, στην οποία παρευρέθηκαν και αξιωματικοί των ΗΠΑ, τα πτώματα ΔΕΝ βρέθηκαν σε συντρίμμια εξωγήινων αντικειμένων.

Στο Κογκρέσο κατέθεσαν επίσης και επιστήμονες που μελέτησαν τα πτώματα. Στο πλαίσιο τις έρευνάς τους έκαναν διάφορες ακτινογραφίες, οι οποίες επίσης δόθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας. Από αυτές προκύπτει ότι το ένα πτώμα είχε στο εσωτερικό του «αυγά», όπως είναι η επικρατέστερη εικασία, ενώ το άλλο φαίνεται να είχε εμφυτεύματα από μέταλλα που για τα δεδομένα της Γης είναι εξαιρετικά σπάνια, όπως για παράδειγμα το όσμιο.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τους «εξωγήινους»

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Maussan κάνει τέτοιους ισχυρισμούς. Καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη όλες τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη, αφού ο γνωστός ουφολόγος είχε κάνει μια παρόμοια ανακάλυψη πέντε μουμιών το 2017, ωστόσο οι ισχυρισμοί του εν τέλει διαψεύσθηκαν, αφού αποδείχθηκε ότι δεν είχαμε να κάνουμε με εξωγήινους στην προκειμένη περίπτωση, αλλά με πτώματα από ανήλικους.

Tags: