Η νέα Alien ταινία αποκαλύπτεται και είναι φρικαλέα με την πρώτη ματιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται τον Αύγουστο στους κινηματογράφους
20 Μαρτίου 2024 18:17
Η νέα Alien ταινία αποκαλύπτεται και είναι φρικαλέα με την πρώτη ματιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη ματιά για τη νέα ταινία του Alien είναι εδώ! Αναλυτικότερα, η 20th Century Fox έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer του Alien: Romulus, το οποίο έχει αναλάβει ο Fede Alvarez των Evil Dead και Don’t Breathe. Η 20th Century Fox αναφέρει στην περιγραφή της ότι είναι η νέα ταινία τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, θα επαναφέρει το franchise τις ρίζες του.

Το πρώτο βίντεο είναι άκρως ατμοσφαιρικό με πλάνα από το κατασκότεινό σκάφος, ενώ παράλληλα αναγράφονται τα ονόματα των βασικών συντελεστών, ανάμεσά τους αυτό του Ridley Scott, τον πατέρα των Alien ταινιών, ο οποίος θα λειτουργεί ως παραγωγός. Έπειτα, το βίντεο παρουσιάζει τη φρίκη που θα αντιμετωπίσουν οι κεντρικοί χαρακτήρες, ενώ προς το τέλος παίρνουμε και ένα πολύ μικρό στιγμιότυπο από το Alien.

Η ταινία επικεντρώνεται σε μία ομάδα νεαρών στο διάστημα που βρίσκονται σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό και έρχονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στην ταινία παίζουν οι Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) και Aileen Wu.

Ο Fede Alvarez κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα, ενώ γράφει και το σενάριο μαζί με τον Rodo Sayagues του Don’t Breathe 2, βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που είχαν δημιουργήσει οι Dan O’Bannon και Ronald Shusett.

Το Alien: Romulus θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Αυγούστου και ύστερα θα καταφθάσει και στο Disney+ όπως συμβαίνει πλέον με όλες τις ταινίες της 20th Century Fox. Πάρτε μια γεύση από το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.