Προλάβετε σε τιμή-χώμα όλα τα Alien παιχνίδια

Λόγω του εορτασμού της Alien Day
26 Απριλίου 2024 21:13
Προλάβετε σε τιμή-χώμα όλα τα Alien παιχνίδια

Γνωρίζατε ότι υπάρχει Alien Day, δηλαδή μια μέρα αφιερωμένη στο franchise ταινιών που επαναστάτησε στο space horror genre; Κι όμως αυτή η γιορτή λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 26 Απριλίου επειδή η ημερομηνία 26/04 (ή 4/26) στο αποτελεί αναφορά στο φεγγάρι LV-426 όπου ανακαλύφθηκαν τα τρομακτικά xenomorphs στην πρώτη ταινία Alien του 1979. 

Για τον λόγο αυτό η SEGA που είναι η εκδότρια εταιρία των παιχνιδιών του franchise προσφέρει όλα -μα όλα- τα παιχνίδια σε τιμές...χώμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσω του Steam. Το Alien Day Sale έχει ξεκινήσει ήδη και διαρκεί μέχρι την 1η Μαίου για αυτό προλάβετε να επωφεληθείτε από την προσφορά που ρίχνει τις τιμές των τίτλων έως και 82%. 

Για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε το Alien Bundle που περιλαμβάνει τα Alien Isolation, Alien vs Predator, Colonial Marines και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στην τιμή των €18,33 από €101,97 που είναι η αρχική τους τιμή. Επίσης, θα βρείτε το Alien Isolation The Collection με κόστος €9.99 από €49.99 αλλά και το Aliens v Predator Collection στα €4.39. 

 

Βρείτε όλες τις προσφορές πατώντας εδώ