Επίσημο: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία για την σειρά Fallout της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο επεισόδιο θα παίξει στις αρχές του 2024
23 Οκτωβρίου 2023 19:03
Επίσημο: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία για την σειρά Fallout της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon Studios σε συνεργασία με την Bethesda Game Studios αποκάλυψαν πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά Fallout, που ετοιμάζουν εδώ και καιρό. Όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να κάνετε αρκετή υπομονή, καθώς το σόου που βασίζεται φυσικά στο πασίγνωστο gaming franchise θα παίξει στις αρχές του 2024.

Μέσα από ένα σύντομο trailer που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Fallout στο X, έγινε γνωστό ότι το πρώτο επεισόδιο θα έρθει στις 12 Απριλίου του 2024. Το βίντεο δεν παρουσιάζει πολλές πληροφορίες, παρά μόνο ότι το πρώτο επεισόδιο θα έχει την ονομασία “The End”.

Η σειρά αποτελεί μια σύμπραξη των Amazon Studios, Bethesda Game Studios και της Kilter Films. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Nolan και Lisa Joy (το δημιουργικό δίδυμο του Westworld) και ο Todd Howard από τη πλευρά της Bethesda. Χρέη showrunner θα εκτελούν εδώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner. Τον πιλότο του Fallout να αναφέρουμε ότι θα σκηνοθετήσει ο Jonathan Nolan, όπως έκανε και στο Westworld του HBO.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς, ξέρουμε ήδη ότι ο Walton Goggins θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ella Purnell, του "Yellowjackets". Συγκεκριμένα, η Purnell θα παίξει την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Συγχρόνως, έχει γίνει επίσης γνωστό πως στη σειρά θα δούμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Δείτε το trailer που αποκαλύπτει την ημερομηνία της πρεμιέρας:

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά Fallout είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020. Όσον αφορά τα Valuts το σόου θα ξεκινήσει από το Vault 32, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που έχει διαρρεύσει στο παρελθόν.

Στο σύμπαν του Fallout, τα Vaults είναι ειδικά καταφύγια που έχουν δημιουργηθεί από τη Vault-Tec Corporation και την Αμερικανική κυβέρνηση, με στόχο να φιλοξενήσουν εκατοντάδες ανθρώπους στην περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, το όλο εγχείρημα χρησιμοποιήθηκε εν τέλει για ανήθικα κοινωνικά πειράματα που είχαν σχεδιαστεί για να προσδιορίσουν τις επιπτώσεις των διαφόρων περιβαλλοντικών και ψυχολογικών συνθηκών στους κατοίκους τους. Το Vault 32 που θα δούμε στη σειρά δεν αναφέρεται σε κανένα από τα παιχνίδια.

Το Fallout θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου του 2024 στο Amazon Prime Video.